Νέο Δ.Σ. και ο ίδιος προπονητής στην Μελίκη

| |

Δεν έχασε χρόνο η νέα διοίκηση του Φιλίππου Μελίκης, που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση της 27 Ιουνίου, προχωρώντας άμεσα στο σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Στον προεδρικό θώκο παρέμεινε ο Παπαιωάννου Κυριάκος, ενώ το νέο συμβούλιο αποτελείται από 18 πρόσωπα. Αναλυτικά, η κατανομή αξιωμάτων έχει ως εξής:

 Πρόεδρος: Παπαιωάννου Κυριάκος  Α΄Αντιπρόεδρος: Μελιτζανάς Χρήστος  Β΄Αντιπρόεδρος: Βενιόπουλος Κωνσταντίνος  Γεν.Γραμματέας: Ντάμτσιος ΒασίλειοςΤαμίας: Παπαιωάννου Θεόδωρος  Γεν.Αρχηγοί: Ζειμπέκης Ιωάννης, Κουφόπουλος ΑντώνιοςΥπεύθ. Δημ. Σχέσεων: Γκόλιας ΧρήστοςΥπεύθ.Τύπου: Λιολιόπουλος Γ. ΝικόλαοςΈφορος Ιματισμού-Γηπέδου: Μελιτζανάς ΚυριάκοςΥπεύθ.Κυλικείου: Μπούρας Σωτήρης

Μέλη: Μολαγιαννίδου Ζαχάρω, Ντάμτσιος Δημήτριος,Τσιμόπουλος Θωμάς, Ντινόπουλος Δημήτριος, Μπιτζές Βασίλειος, Παντίσης Νικόλαος,Τότσιας Σπύρος

Ακόμη συγκροτήθηκαν επιτροπές με συγκεκριμένες αρμοδιότητες: Επιτροπή μεταγραφών, διαφημίσεων, οργάνωσης εκδηλώσεων και εγγραφής μελών.

Ο προγραμματισμός ξεκίνησε με τη συνέχιση της συνεργασίας με τον παίκτη-προπονητή της ομάδας, Ντάμτσιο Γιώργο, ενώ άμεσος συνεργάτης του θα είναι και πάλι ο Αντώνης Νησελίτης. Φροντιστής θα είναι ο Παντίσης Νίκος. Φυσιοθεραπεύτρια θα είναι η κ. Τσιπροπούλου Κατερίνα. Υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής θα είναι ο Ζειμπέκης Ιωάννης, ο οποίος με μία ομάδα γονέων θα αποτελέσει τη διοίκηση της Ακαδημίας.

Στόχος της ομάδας να πρωταγωνιστήσει και φέτος με ένα μπάτζετ όμως μειωμένο κατά 25%.

Στο θέμα του έμψυχου δυναμικού ,παίκτες του Φιλίππου και τη νέα περίοδο θα είναι οι: Τσάκαλος Δημήτρης, Βενιόπουλος Παναγιώτης, Τεγούσης Γιώργος, Ανδρίτσος Θανάσης, Τενεκετζής Κώστας, Πιτσάβας Αντώνης, Ρογγότης Γιώργος, Ρίσσου Σάκης, Γούτσης Δημήτρης, Νησελίτης Θανάσης και Καραγκιζόπουλος Γιάννης. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν τελειώσει οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες του περυσινού ρόστερ. Επίσης, εξελίξεις αναμένονται στο θέμα της παραχώρησης του Γιώργου Μηλιώτη,ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών επαγγελματικών ομάδων.

Στα μεταγραφικά, μια πολύ σημαντική συμφωνία επιτεύχθηκε με τον Πασχάλη Μελιόπουλο, καθώς απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της προσθήκης ενός παίκτη με πενταετή παρουσία στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής με τα χρώματα της Νίκης Αγκαθιάς και της Νέας Ζίχνης Σερρών. Επίσης, στην ομάδα επιστρέφει μετά από ενάμιση χρόνο ο Λουμάνι Ρομάριο, αφού δεν ολοκληρώθηκε τελικά η μετακίνηση του σε ομάδα της Ολλανδίας.

Τα πρώτα δείγματα της δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία του Φιλίππου άρχισαν να φαίνονται, αφού προωθούνται στην πρώτη ομάδα από το παιδικό τμήμα οι Μαμουτόπουλος Φίλιππος, Ντόβας Κώστας, Μπιτόπουλος Γιώργος, Καραγκιοζόπουλος Θοδωρής και Παρσόπουλος Βαγγέλης.

Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου στο γήπεδο Μελίκης, όπου επιστρέφει η ομάδα μετά από ένα χρόνο, ενώ το γήπεδο της Αγ.Τριάδας θα χρησιμεύσει ως βοηθητικό για την ανδρική ομάδα και ως έδρα για την Ακαδημία.

Προηγούμενες

«Ντου» οπαδών του ΟΦΗ στην προπόνηση

Αγνόησε τον οικοδεσπότη η ΕΠΣ

Επόμενη