Νέα των Ακαδημία Βέροιας – ΑΕΠ

| |

Συνέχισαν να πρωταγωνιστούν στις αθλητικές εξελίξεις του τοπικού πρωταθλήματος τα τμήματα της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Συγκεκριμένα:

Ισοπαλία με τον «Αγροτικό Αστέρα» για την Α1

Το ερασιτεχνικό τμήμα που συμμετέχει στην Α1 κατηγορία του πρωταθλήματος αγωνίστηκε με την ομάδα του «Αγροτικού Αστέρα» Αγίας Βαρβάρας και ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας: 62ʼ Μπάμπος, 81ʼ ΖυγουλιάνοςΕικόνα παιχνιδιού: Ένα μέτριο παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ραχιάς το Σάββατο, αφού και οι δύο ομάδες είχαν θέληση αλλά τους έλειπε το καθαρό μυαλό και η καλή κυκλοφορία. Σαν αποτέλεσμα οι δύο ομάδες έκαναν πολλά λάθη και οτιδήποτε καλό δημιουργούνταν μόνο από στημένες φάσεις. Έτσι επιτεύχθηκαν και τα δύο τέρματα. Ευτύχησε να προηγηθεί η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με έναν παίκτη περισσότερο από το 70ʼ η ομάδα της Α.Ε.Π. κατάφερε να ισοφαρίσει στο 81ʼ με το Ζυγουλιάνο, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γαλάνη.

Το επόμενο Σάββατο, 10/11 η Α.Ε.Π. αγωνίζεται εκτός έδρας με το Κλειδί.

Νίκη για το ερασιτεχνικό της Α2

Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία, αγωνίστηκε την Κυριακή στην έδρα του, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με το Μακεδόνα πετυχαίνοντας νίκη με σκορ 3-0.Εικόνα παιχνιδιού: Ακολουθώντας την αλάνθαστη συνταγή για απλό και όμορφο ποδόσφαιρο οι παίκτες του Ανθυμιάδη Τάσου ξεπέρασαν εύκολα την αντίσταση που προέβαλε η ομάδα του Μακεδόνα. Η απλότητα, η κίνηση και το συνεχές τρέξιμο των νεαρών παικτών της Ακαδημίας είχαν σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία αρκετών φάσεων στην εστία του Μακεδόνα. Χαρακτηριστικά, σε μια φάση διαρκείας στην εστία του Μακεδόνα το σουτ του Καλτσά βρήκε τη συμβολή των δοκαριών. Η ομάδα των φιλοξενουμένων προσπάθησε κυρίως με μακρινά σουτ να απειλήσει, αλλά ο Βελέντζας ήταν αλάνθαστος και διατήρησε την εστία του ανέπαφη.Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: 32ʼ Καλαιτζίδης, 64ʼ Γαβριηλίδης, 78ʼ Τσαλουχίδης.Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Βελέντσας, Γκαλαίτσης, Αργυρόπουλος, Τσιούχας(60ʼ Τσαλουχίδης), Καλαιτζίδης(65ʼ Καραπείδης ), Μιχαηλίδης, (70ʼ Απκαρίδης), Καλτσάς, Γαβριηλίδης, Νταμοτσίδης, Βασιλείου, Τσαλακόπουλος.

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Βέροιας αγωνίζεται στα Μονόσπιτα.

Ρεπό για το παιδικό

Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας είχε προγραμματισμένο ρεπό και το επόμενο Σάββατο, 10/11 αγωνίζεται στα Λευκάδια με την τοπική ομάδα.

Με τον Εδεσσαϊκό τα τμήματα υποδομής

Στη Ραχιά φιλοξένησαν τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας τα αντίστοιχα τμήματα του «Εδεσσαʼιʼκού». Ο ηλιόλουστος καιρός ήταν με το μέρος των μικρών ποδοσφαιριστών που κατέκλυσαν το γήπεδο και διασκέδασαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι γονείς που βρέθηκαν κοντά τους. Το επόμενο Σάββατο τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.-Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται με το Νηρέα Βέροιας.

Προηγούμενες

Ο Βαγγέλης Τσιάμης στο Inspor

Η κλήρωση του τουρνουά 6Χ6

Επόμενη