Νέα των ΑΕΠ – Ακαδημία Βέροιας

| |

Στην έδρα του στη Ραχιά αγωνίζεται το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου η ΑΕΠ με την ομάδα του «ΠΑΟΚ» Αλεξάνδρειας. Η Α2 της ΑΕΠ – Ακαδημίας Βέροιας θα φιλοξενηθεί την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου από την ομάδα της Ειρηνούπολης στο Αγγελοχώρι.

Ενώ το παιδικό τμήμα της ΑΕΠ – Ακαδημίας Βέροιας έχει το καθιερωμένο ρεπό του πρωταθλήματος, ωστόσο θα πραγματοποιήσει φιλικό το Σάββατο με τον «Άγιαξ» Πέλλας.

Πρόπαιδικο, τζούνιορ, πρότζουνιορ, μπαμπίνι

Τα τμήματα πρόπαιδικο-μπαμπίνη θα αγωνιστούν σε φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα, του Άγιαξ Πέλλας το Σαββατο 19/1/2013 .

Κοπή βασιλόπιτας

“Σαν συνέχεια της γιορτινής διάθεσης των Χριστουγέννων, αλλά και της πολύ πετυχημένης εκδήλωσης του Δεκεμβρίου, η ΑΕΠ- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας σας προσκαλούν την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 17.00′ στον πολυχώρο «ΕΛΙΑ» για την κοπή της βασιλόπιτας των τμημάτων. Το Συμβούλιο, οι προπονητές, οι αθλητές και οι φίλοι του Συλλόγου θα είμαστε όλοι εκεί για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με χαμόγελο και χαρούμενη διάθεση”.

Από την Τετάρτη στις στάσεις της πόλης στις 15.15′

Από την ΑΕΠ- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ενημερώνουμε τους γονείς των αθλητών των τμημάτων προ- παιδικό, junior, pro- junior και bambino ότι από την Τετάρτη το λεωφορείο του Συλλόγου θα μαζεύει τους ποδοσφαιριστές από τις στάσεις της πόλης στις15.15′ και η προπόνηση θα ξεκινά στις 15.45′.

Προηγούμενες

Κάλεσμα νεαρών παικτών

Ξεκινούν οι μικροί ΑΕΠ και Ακαδημίας Βέροιας

Επόμενη