Νέα του Ομίλου Αντισφαίρισης Βέροιας

| |

Με ρεκόρ συμμετοχής που ξεπέρασε κάθε προηγούμενη διοργάνωση, ολοκληρώθηκε το τριήμερο 27-28 και 29 Απριλίου η δραστηριότητα του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ για την διεξαγωγή του 1ου Ενωσιακού Βαθμολογούμενου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών και του 4ου Προπαιδικού Πρωταθλήματος τένις που του ανατέθηκε από την Γ΄Ενωση Κ.Δ. Μακεδονίας .

Συγκεκριμένα το Σ/Κ 27-28/4/2013 27 Άνδρες και 16 Γυναίκες από όλα τα σωματεία μέλη της Κ.Δ. Μακεδονίας έπαιξαν τένις στο 1ο Ενωσιακό Βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Όμιλος στα γήπεδα του Δ.Α.Κ. «Δημ. Βικέλας» Βέροιας στο Μακροχώρι.

Με αγώνες που ικανοποίησαν και τον πιο απαιτητικό θεατή και άψογη διοργάνωση εκ μέρους του Ομίλου οι αγώνες ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 28/4/2013, δίνοντας χώρο την επόμενη ημέρα Μ. Δευτέρα στους σχεδόν 100 λιλιπούτειους αθλητές και αθλήτριες που πλημμύρισαν το χώρο του ΔΑΚ και έδωσαν χρώμα στην καλοκαιρινή μέρα και τα τερέν.

Ζωγραφίζοντας και παίζοντας τένις, από το πρωί, με τα περισσότερα παιδάκια να συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αγώνες, με τους γονείς και συγγενείς να δηλώνουν ενθουσιασμένοι τόσο για την άψογη διοργάνωση του Ομίλου που φρόντισε να μη λείψει τίποτα από όλους, όσο και για την επιτυχημένη εφαρμογή του play and stay της Ομοσπονδίας, οι αγώνες ολοκληρώθηκαν το απόγευμα με τις απονομές σε όλα τα παιδάκια ενός μεταλλίου, επιβραβεύοντας την συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Εκτός από την δραστηριότητα του Ομίλου, μια ακόμη διάκριση της αθλήτριας του Παυλίδου Θένιας που συμμετέχει στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12 ετών, είναι η επιλογή της στην ενωσιακή ομάδα με τις τέσσερις καλύτερες της κατηγορίας της, που θα εκπροσωπούν την Ένωση και τον Όμιλο σε Ενωσιακές, Πανελλαδικές, Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φιλικές συναντήσεις.

Η συμμετοχή της στο Πανελλαδικό πρωτάθλημα στην Φιλιππιάδα στις 19 Απριλίου στέφθηκε με επιτυχία καταφέρνοντας με μηδενική βαθμολογία να ξεκινήσει από τα προκριματικά και να μπει στο κυρίως ταμπλό των κοριτσιών, με αγώνες που τράβηξαν την προσοχή των θεατών και ικανοποίησαν την ίδια και την προπονήτριά της κ. Παλαιστή Ντέπη.  

Προηγούμενες

3ος Γύρος Λίμνης Αλιάκμονα

Επόμενη