Νέα της Ακαδημίας Βέροιας

| |

Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας και της Α.Ε.Π. που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας έχει ξεκινήσει τις φιλικές αναμετρήσεις με άλλες ομάδες στα πλαίσια προετοιμασίας για τη νέα χρονιά.

Το Σάββατο, 11/8  αγωνίστηκε στη Στενήμαχο με την τοπική ομάδα, την οποία κέρδισε με σκορ 1-2.

ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΣ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 1-2

Σύνθεση Ακαδημίας (Ανθυμιάδης Τ.): ΤαΪλαχίδης (46ʼ Βελέντζας), ΓκαλαΪτσης, Αργυρόπουλος, Τσιούχας, (60ʼ Πελεκίδης), Βασιλείου, Σαμπρής, (40ʼ Ακπαρίδης), Μιχαηλίδης, Γαβριηλίδης, Νταμοτσίδης,  (55ʼ Τηλκερίδης), Γκίλινας, (70ʼ Παπακωνσταντίνου), Μανουσαρίδης, (46ʼ ΚαλαΪτζίδης).

Σκόρερ: 24ʼ Τσιούχας, 72ʼ Γαβριηλίδης.

Εικόνα παιχνιδιού: Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Στενημάχου απόλαυσαν ένα όμορφο παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες πιάνοντας γρήγορα καλό ρυθμό δημιούργησαν αρκετές φάσεις, παρότι ήταν το πρώτο παιχνίδι και για τους δύο ενόψει της νέας χρονιάς. Η νεανική ομάδα που προκύπτει από τη σύνθεση της Ακαδημίας Βέροιας με την Α.Ε.Π. αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και αφού έχασε δυο ευκαιρίες με το Γκίλινα, κατόρθωσε να προηγηθεί με ωραία κεφαλιά του Τσιούχα μετά από όμορφη εκτέλεση κόρνερ του Αργυρόπουλου. Οι γηπεδούχοι «ανέβασαν στροφές» και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 40ʼ με ωραίο πλασέ του Ματάτη. Οι παίκτες της Βέροιας με ωραίες ενέργειες κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με εκπληκτικό σουτ 10 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Γαβριηλίδη καρφώνοντας τη μπάλα στο αριστερό γάμα του Θεοδωρίδη. Μοναδικό εμπόδιο, που δυσκόλευε κατά διαστήματα τους παίκτες ήταν ο αέρας που φυσούσε στην περιοχή. Ωστόσο, η διάθεση των παικτών για να αγωνιστούν παρέκαμψε και αυτό το εμπόδιο.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κου Σιουκιουρογλου.

Το πρόγραμμα του ερασιτεχνικού τμήματος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας- Α.Ε.Π. για φιλικά τις επόμενες ημέρες έχει ως εξής:

Σάββατο, 18/8: Η ομάδα της Ακαδημίας θα αγωνιστεί στα Παλατίτσια.

Πέμπτη, 23/8: Η ομάδα της Βέροιας θα αγωνιστεί στο Βατερό Κοζάνης με την τοπική ομάδα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δʼ Εθνικής.

Κυριακή, 26/8: Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου θα φιλοξενήσει την ομάδα της Βέροιας.

Οι εγγραφές των τμημάτων υποδομής ξεκινούν στις 20 Αυγούστου, στα γραφεία του Συλλόγου Σταδίου 34 που θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή 18.00ʼ- 21.00ʼ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23310- 74040.

Προηγούμενες

Δοκιμές παικτών κάνει η Ακαδημία Βέροιας

Θεσμοθέτηση Play Out στην Α’ ανδρών

Επόμενη