Νέα της ΑΕΠ – Ακαδημίας

| |

Συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοση της η Α.Ε.Π με αποτέλεσμα να υποστεί ακόμα μια ήττα. Η Δόξα Νάουσας κέρδισε δίκαια και καθαρά αφού επέβαλε τον ρυθμό της και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στην εστία του Οβεζύκογλου ο όποιος έπιασε τα άπιαστα.

ΣΥΝΘΕΣΗ Α.Ε.Π: ΟΒΕΖΥΚΟΓΛΟΥ Ιορδανίδης Θεοδωρίδης Γκαλαίτσης ΧΑΡΙΣΙΑΔΗΣ Γ Γκίλινας (70΄Γκελος) Καλτσάς ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Νταμοτσίδης Γαλάνης, Σιούτης.

Επομένη αγωνιστική :Α.Ε.Π-ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ στην Ραχιά

ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ -ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ :3-1

Σκορερ : 30΄Ανθυμιαδης -65΄Σαουλιδης 75΄Μπεσιος( Ακαδημια Βεροιας)

55΄Παπαδόπουλος Γ (Μακεδόνας)

Βελτιωμένη η ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ για μια ακόμη αγωνιστική κατέφερε να κερδίσει την δυνατή και γυμνασμένη ομάδα του Μακεδόνα προσθέτοντας 3πολυτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της

ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ: Φωτιάδης Δρόσος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ Τρούπκος (82΄Κουιρουκιδης) Σαουλίδης , ΜΠΕΣΙΟΣ,ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ ΧΟΝΔΡΑΝΤΩΝΗΣ Ανθυμιάδης(75΄Κουσιος ) Καβουνόπουλος (30΄Μανουσαριδης)

Επομένη αγωνιστική : ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ στην Επισκοπή. Την Τετάρτη 30/10/ η Ακαδημία αγωνίζεται για το ανεβλήθην παιχνίδι στην Λυκογιάννη.

Παιδικό τμήμα :

ΛΕΥΚΑΔΙΑ – Α.Ε.Π+ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔ. ΒΕΡΟΙΑΣ:3-4

Σκορερ Α.Ε.Π+ΑΚΑΔ.ΠΟΔ. ΒΕΡΟΙΑΣ :

ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ Χ 2 (5΄και στο 30΄), ΑΠΑΖΙΔΗΣ 65΄, MUCHA 80΄

Αν οι υπεύθυνοι των παιδικών και προπαιδικών τμημάτων δεν καταλάβουν ότι σε αυτές τις ηλικίες δεν μετράει το αποτέλεσμα, και για να κερδίσουν αυτά τα παιχνίδια χρησιμοποιούνε μεγαλύτερα παιδιά από ότι επιτρέπετε τότε είμαστε σε λάθος δρόμο. Μήπως και οι Ε.Π.Σ. πρέπει να πάρουν θέση;

ΣΥΝΘΕΣΗ Α.Ε.Π – ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Φλώρος, ΣΟΦΙΑΝΝΙΔΗΣ, Σακελαριου (60΄Μπιλδιρης) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ., ΜΠΡΑΝΙΩΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (60΄Καραλής), ΑΠΑΖΙΔΗΣ Κουβαρος ,Μπαζάκας (25΄Παπαδόπουλος Απ.), Κωστογλίδης (35΄ΜUCHA LEDI)

Τμήματα υποδομής :

Ευχάριστο πρωινό πέρασαν τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π – ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ παίζοντας στα γήπεδα της Ε.Α.Π ο καιρός βοήθησε να χαρούν και οι νεαροι αθλητές αλλά και οι γονείς τα παιχνίδια μέσα σε ατμόσφαιρα χώρας και προσπάθειας

Επομένη αγωνιστική : Α.Ε.Π – ΑΚΑΔ. ΒΕΡΟΙΑΣ – ΜΕΛΙΚΗ στην Ραχιά.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΕΙ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ

Ο πρόεδρος και οι προπονητές της Α.Ε.Π – ΑΚΑΔ.ΠΟΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ εύχονται στην οικογένεια του ΘΩΜΑ ΤΡΟΥΠΚΟΥ για τον ερχομό του νέου μέλους να τους ζήσει γερό και τυχερό σε όλη του τη ζωή .Και να πάρει το ταλέντο του μπαμπά του.

Προηγούμενες

Σεμινάριο για την αθλητική διατροφή στην Αλεξάνδρεια

Τουρνουά σκραμπλ στην Βέροια

Επόμενη