Μ. Χάβος: Είμαστε έτοιμοι

| |

Έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι η Βέροια σύμφωνα με τον προπονητή της Μάκη Χάβο. «Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν δυσκολίες και παγίδες. Εμείς έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στους πρωταθλητές. Δουλέψαμε καλά το καλοκαίρι και είμαστε έτοιμοι. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό αλλά δεν θα τον φοβηθούμε» δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Βέροιας Μάκης Χάβος.

Σε ερώτηση για τον αντίπαλο της Κυριακής, ο κ. Χάβος είπε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μια δυσκολία μετά την αλλαγή προπονητή, διότι ο νέος προπονητής κουβαλά μια άλλη φιλοσοφία από τον προκάτοχό του και προφανώς οι παίκτες θα χρειαστούν χρόνο για να υιοθετήσουν το πλάνο του κ. Ζαρντίμ.

Αναφορικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Βέροιας, ο κ. Χάβος τόνισε ότι η «Βασίλισσα» αναζητά έναν ακόμη επιθετικό περιοχής, κατά προτίμηση Έλληνα, που να έχει παίξει καμιά εικοσαριά παιχνίδια πέρσι. Όσον αφορά τον δεύτερο σέντερ μπακ που είχε εισηγηθεί, η επιστροφή του Καλί από τον τραυματισμό του και η ετοιμότητα που έδειξε, καλύπτουν τον τεχνικό της Βέροιας και δεν θα υπάρξει άλλη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού για να μην υπάρξει και εσωτερικό πρόβλημα.

Προηγούμενες

ΠΑΕ Βέροια: Στις θύρες 5,6 οι φίλοι του Ολυμπιακού

Χωρίς Μπελόν με Ολυμπιακό

Επόμενη