Μρντάκοβιτς: «Δείξαμε χαρακτήρα»

| |

Μετά την αναμέτρηση με τον Πλατανιά οι παίκτες της Βέροιας, Μρντάκοβιτς και Ανασασόπουλος μίλησαν στην κάμερα του Novasports τόσο για το αποτέλεσμα τονίζοντας ότι ήταν δίκαιη η ισοπαλία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Μρντάκοβιτς: «Ο πρώτος αγώνας είναι πάντα δύσκολος τόσο για τον γηπεδούχο όσο και για τον φιλοξενούμενο και εμείς είμαστε σχετικά μία καινούργια ομάδα αλλά σήμερα δείξαμε χαρακτήρα. Δείξαμε το πόσο δουλέψαμε στην προετοιμασία και πιστεύω ότι αξίζαμε αυτό το βαθμό που πήραμε εδώ στην Κρήτη. Στο ημίχρονο ο προπονητής μας, μας είπε να μπούμε στην επανάληψη με ηρεμία και να κάνουμε ό,τι ακριβώς κάναμε στην προετοιμασία και όλοι πιστεύαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Θεωρώ το ντεμπούτο μου φανταστικό γιατί χάρισα στην ομάδα μου έναν βαθμό. Δείξαμε ότι η ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να δείξουν την αξία τους».

Αναστασόπουλος: «:Αξίζουν τα εύσημα στον Μίλιαν, έκανε πολύ καλή δουλειά, σκόραρε δύο φορές. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Έγινε ένα πολύ καλό ματς, παίχτηκε ανοιχτό ποδόσφαιρο. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά δεν το βάλαμε κάτω, ο προπονητής στο ημίχρονο μας τόνωσε το ηθικό και έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι. Το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να το γυρίσουμε αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά την κόκκινη ήρθε μία απογοήτευση αλλά σηκώσαμε γρήγορα κεφάλι και καταφέραμε να σκοράρουμε. Έτσι δικαίως ήρθε το 2-2. Είμαστε ικανοποιημένοι, ο Πλατανιάς είναι ένα υγιές σωματείο αλλά όλα καλά και το 2-2 αφήνει ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες και εύχομαι να είμαστε υγιείς για τη συνέχεια. Είναι μία ένεση ηθικού η ισοπαλία αυτή και συνεχίζουμε».

Προηγούμενες

Επέστρεψε ο Ακεψιμαΐδης

Γ’ Εθνική: Οι διαιτητές του 3ου ομίλου

Επόμενη