Μπορούσε και πιο εύκολα

| |

Η άνετη νίκη αλλά και η καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η Ένωση στο πρώτο ματς των μπαράζ με τα Μάλγαρα έχουν ανεβάσει την ψυχολογία της ομάδας ψηλά. Οι άνθρωποι της Μακροχωρίτικης ομάδας περίμεναν πιο δύσκολα τα πράγματα στην πρεμιέρα αλλά ευτυχώς όλα κύλησαν υπέρ τους.

«Κερδίσαμε άνετα αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα αν κάναμε γκολ στις ευκαιρίες μας. Ελέγξαμε τον ρυθμό και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να πλησιάσει στην περιοχή μας. Ήρθαν κι έπαιξαν κλειστά. Εμείς τους ανοίξαμε, όπως κάνουμε με τις κλειστές άμυνες όλη τη χρονιά και φθάσαμε στη νίκη» δήλωσε στο inspor.gr ο τεχνικός της Ένωσης Γιάννης Κερλίδης.

Όσον αφορά το ματς της Τετάρτης κόντρα στον Αετό Βαρβάρας στην Χαλκιδική, ο κ. Κερλίδης τόνισε: «Είναι πιο αδύναμη ομάδα από τα Μάλγαρα, αλλά κάθε ματς έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε εκεί. Στόχος μας θα είναι να ελέγξουμε τον ρυθμό για να φθάσουμε στη νίκη».

Στο αγωνιστικό μέρος, ο τεχνικός της Μακροχωρίτικης ομάδας δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Το ματς με τον Αετό Βαρβάρας θα ξεκινήσει στις 5μμ. Στο άλλο ματς του ομίλου ο Εθνικός Μαλγάρων θα φιλοξενήσει τον Μυλότοπο.

Προηγούμενες

Βέροια: Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων για Άρη

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΑΡΗΣ

Επόμενη