Μπαργκάν: «Το πάθος μας έδωσε τη νίκη»

| |

Ο Κενάν Μπαργκάν τόνισε ότι το πάθος ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κόντρα στην Καλλονή, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:
«Το πάθος έδωσε τη νίκη. Ακόμα και όταν μείναμε με δέκα παίκτες δείξαμε το πάθος που είχαμε για τη νίκη και μείναμε πίσω και με αντεπιθέσεις καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τη νίκη. Δώσαμε το 150% όλα τα παιδιά και δίκαια κερδίσαμε. Το παιχνίδι κρίθηκε στις αντεπιθέσεις και με λίγες ευκαιρίες πήραμε το ματς. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης ο Μπεν και πάλι καλά που έχουμε και αυτόν και πετυχαίνει τα γκολ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη με τον Ατρόμητο στην έδρα μας».

Οι παίκτες της Καλλονής, Γιορέντε και Φουρλάνος τόνισαν ότι δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το παιχνίδι μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκαν, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά την αναμέτρηση με τη Βέροια.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Γιορέντε: «Δεν θα ήξερα να το πω ξεκάθαρα. Ο αντίπαλος ήθελε περισσότερο το παιχνίδι. είχαμε κάποιες καλές φάσεις αλλά μετά τα τέρματα που δεχτήκαμε ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Δεν θα έλεγα ότι είχαμε αδυναμία να διαχειριστούμε καταστάσεις. Δεχτήκαμε ένα γκολ και μετά με βιαστικές κινήσεις προσπαθήσαμε να σκοράρουμε και δεν τα καταφέραμε. Εμείς πρέπει να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και να μην προσαρμόζουμε το παιχνίδι μας στον αντίπαλο. Ο αντίπαλος ήθελε πιο πολύ τη νίκη και την πήρε».

Φουρλάνος: «Η Βέροια ήταν πολύ καλά διαβασμένη. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και κάναμε πολλά λάθη. Η πίεση του ότι εάν νικούσαμε θα μέναμε στην κατηγορία μας έφερε νευρικότητα με αποτέλεσμα να δεχτούμε αρχικά ένα χαζό γκολ και μετά δεν μπορέσαμε να το διαχειριστούμε. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτή την ήττα και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, που είναι η παραμονή».

Προηγούμενες

Στοίχημα: ΠΑΟΚ με κάλυψη στο ντέρμπι

Οι διαιτητές στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Επόμενη