Μπαργκάν, Καφές σχολιάζουν την ισοπαλία με Ατρόμητο

| |

Στην νοοτροπία μαχητή που έδειξε η Βέροια και γύρισε το ματς από το 0-2, στάθηκαν στις δηλώσεις τους στην κάμερα της Nova οι Κενάντ Μπαργκάν και Παντελής Καφές. Ο Μπαργκάν σχολίασε: 

“Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Μας αιφνιδίασε ο Ατρόμητος. Δεχθήκαμε δυο γκολ από λάθη δικά μας. Παρόλα αυτά δείξαμε ψυχή και δύναμη και στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα από τον Ατρόμητο και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, είμαστε ευχαριστημένοι από το 2-2”.

Ο Παντελής Καφές επεσήμανε: “Μπήκαμε νωθρά και δεχθήκαμε ένα γκολ πολύ γρήγορα. Το θέμα είναι ότι αντιδράσαμε καλά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ακολούθησε μια άτυχη στιγμή με το αυτογκόλ του Γεωργέα. Παρά το 0-2 συνεχίσαμε την προσπάθεια και αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει νοοτροπία. Το παλέψαμε ως το τελευταίο λεπτά. Δεν είχαμε την τύχη των προηγούμενων αγώνων. Δημιουργήσαμε όμως ευκαιρίες και ισοφαρίσαμε στο τέλος. Είναι μια επιτυχία για την ομάδα και το σημερινό αποτέλεσμα αλλά και το ότι μείναμε αήττητοι για τέταρτο ματς”.

Προηγούμενες

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επόμενη