Μουχτάρης: Ήταν μια νίκη αποδείξεων

| |

Το Σάββατο ο Διαβατός δεν κέρδισε μόνο ένα ντέρμπι κορυφής αλλά βρέθηκε και στην πρώτη θέση. Αναμενόμενο, το κλίμα στην ομάδα να είναι πανηγυρικό. «Το κλίμα είναι απόλυτα ευχάριστο, πανηγυρικό θα έλεγα» δήλωσε στο Inspor ο τερματοφύλακας της ομάδας Χρήστος Μουχτάρης και πρόσθεσε:

«Για εμάς όλους που αποτελούμε τον Ατρόμητο Διαβατού, παίχτες προπονητή, διοίκηση και κόσμο, ήταν μία νίκη αποδείξεων. Αποδείξαμε ότι πέρα από καλή παρέα διαθέτουμε και μια καλή ομάδα που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλοί, συνεχίζουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε μέχρι το τέλος και όπως λέμε από την αρχή όπου βγει».

Όσον αφορά την συνέχεια, ο Χρήστος Μουχτάρης είπε: «Δεν αλλάζει κάτι σε εμάς, ότι κάναμε τόσο καιρό θα κάνουμε και από εδώ και πέρα, δεν μας βάζει κανένας το μαχαίρι στον λαιμό να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, και όλα τα παιχνίδια να χάσομε δεν πρόκειται να μας πει κανένας τίποτα, η ομάδα ξεκίνησε με στόχο να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και έχει βρεθεί να είναι πρώτη και αήττητη, νομίζω η χρονιά είναι επιτυχημένη ήδη».

Προηγούμενες

Πέρασε και ο ΠΑΟΚ στον τελικο

Στο Παλαιοχώρι ο Τζέπης

Επόμενη