Μισαηλίδης: Πάμε χωρίς άγχος στη Νάουσα

| |

Μπορεί βαθμολογικά το ενδιαφέρον να έχει μικρή σημασία, παρά μόνο στην τελική κατάταξη αφού και οι δυο ομάδες κερδίζουν την άνοδο, ωστόσο ένα ματς Νάουσας – Λευκαδίων έχει την δική του γοητεία αφού πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι. Στον πρώτο γύρο η Νάουσα επικράτησε στα Λευκάδια, αλλά από τότε έχει περάσει πολύς καιρός και η Ανθεμιώτες θέλουν να πάρουν την άτυπη ρεβάνς.

Για το ματς της Κυριακής, μίλησε στο Inspor ο κεντρικός αμυντικός των Λευκαδίων Μάκης Μισαηλίδης. «Μετά από μια πολύ σημαντική για την ομάδα μου νίκη, που μας έδωσε ψυχολογία και κατά μεγάλο βαθμό τον στόχο μας, πηγαίνουμε να παίξουμε την Κυριακή ένα γειτονικό ντέρμπι χωρίς άγχος. Η Νάουσα είναι ιστορική ομάδα αλλά αγωνιζόμαστε στην ίδια κατηγορία κι έχουμε τον ίδιο στόχο. Εύχομαι ο καλύτερος και ο πιο δυνατός να κερδίσει».

Σε ερώτησή μας για το που πιστεύει ότι θα κριθεί το ματς, ο Μάκης Μισαηλίδης απάντησε: «Πέρα από τον παράγοντα τύχη, το παιχνίδι θα το κερδίσει αυτός που θα είναι πιο συγκεντρωμένος και πιο παθιασμένος, στοιχεία που εμείς δείξαμε στο τελευταίο μας παιχνίδι».
 

Προηγούμενες

Ήττα στην Κοζάνη για Λευκάδια

Ο Κίζας στην Κομοτηνή

Επόμενη