Μιλίνκοβιτς: “Μας βοήθησε η διακοπή”

| |

Τις σκέψεις του για το επερχόμενο παιχνίδι της Βέροιας, εξέφρασε ο προπονητής του Αρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός της ψυχολογικής ανάτασης της ομάδας του, μετά τη νίκη στη Ν. Σμύρνη, κάτι που κάνει την αποστολή να μεταβαίνει ανεβασμένη στην Ημαθία. Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και στα θετικά σχόλια που ακούγονται συνεχώς προς το πρόσωπό του, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά στους προπονητές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA::

-Ηταν χρήσιμη η διακοπή του πρωταθλήματος;
« Η αλήθεια είναι πως μας βοήθησε πολύ η διακοπή, διότι δουλέψαμε σε ορισμένους τομείς, ενώ παράλληλα γυρίσανε οι τραυματίες. Σε ότι αφορά το παιχνίδι στη Βέροια, είναι κρίσιμο. Εμείς πάμε να το πάρουμε, δεν θα παίξουμε με άγχος, αλλά με ηρεμία και συγκροτημένα, όπως αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς».

-Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, ο Αρης πάει σ΄ ένα ματς με την ψυχολογία του νικητή..
« Σίγουρα για εμάς η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και είναι καλό που πάμε ανεβασμένοι στη Βέροια».

-Το γεγονός ότι η Βέροια έχει καινούριο προπονητή στον πάγκο, τον κ. Στόϊκα, διαφοροποιεί τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα;
« Κάθε αλλαγή προπονητή, φέρνει κάτι θετικό στην ομάδα που το κάνει. Θα δούμε στο γήπεδο τα τακτικά πλάνα του νέου προπονητή και περιμένω οι παίκτες της Βέροιας να «αντιδράσουν» στο γεγονός αυτό. Εμείς ετοιμαζόμαστε για τα νέα πλάνα των αντιπάλων και θα δούμε τι θα γίνει.».

-Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει;
« Εφόσον έχουμε μία κόκκινη κάρτα στον Τσουμάνη, σ΄ αυτή τη θέση θ΄ αλλάξουμε λίγο. Αν αλλάξουμε το σύστημα, τότε μπορεί και κάποιος άλλος να μπει μέσα, αλλά είναι κάτι που θα το δούμε μέχρι την Κυριακή».

-Τυχγάνετε, μέχρι στιγμής, της καθολικής αποδοχής των οπαδών του Αρη, φαινόμενο που είχαμε να το παρατηρήσουμε από την εποχή Μπάγεβιτς για παράδειγμα. Πως το εισπράττετε;
« Είναι πολύ θετικό αυτό που συμβαίνει, να ακούγονται καλά λόγια για μένα. Εγώ προσπαθώ να δίνω τα πάντα, να μεταδίδω ότι ξέρω και ότι μπορώ για το καλό της ομάδας. Εχω μεγάλη θέληση, διότι βρίσκομαι σ΄ ένα σύλλογο πάρα πολύ μεγάλο!».

Προηγούμενες

Κοιτάει ψηλότερα ο Σισοκό

EURO U-19 2015: Επιθεώρηση σε Πιερία-Ημαθία

Επόμενη