Μικτή: Οι προπαίδες 7-1 τα Γρεβενά

| |

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και ιδίως στο α΄ ημίχρονο η Μικτή ομάδα Προπαίδων Ημαθίας κέρδισε με μεγάλη ευκολία την αντίστοιχη ομάδα των Γρεβενών με 7-1 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων στην κατηγορία Προπαίδων γεννηθέντες 2001-2002. Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές της Ημαθίας έπαιξαν όμορφο και ουσιαστικό ποδόσφαιρο και ενθουσίασαν το κοινό που αψήφησαν το κρύο και χειροκρότησε τις προσπάθειες όλων όσων αγωνίστηκαν.

Οι «πιτσιρικάδες» του Αντώνη Λυμούση από το πρώτο λεπτό έδειξαν ότι θα ήταν η ομάδα με προσωπικότητα και που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγώνα. Έτσι δεν άργησε να έρθει το πρώτο γκολ, όταν ο Συμεωνίδης μόλις στο 3’ έβγαλε ωραία πάσα στον Τρούπκο και αυτός απέφυγε με ταχύτητα τον αντίπαλό του και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 13’ ο Τρούπκος από πλάγια βγάζει σέντρα στην περιοχή και ο Μανωλόπουλος Φ. με κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 21’ ο Συμεωνίδης με ωραίο σουτ θα γράψει το 3-0. Με την έναρξη του δευτέρου και στο δεκάλεπτο 36’ και 46’ ο Μανωλόπουλος θα ανεβάσει τα προσωπικά του γκολ σε τέσσερα και ο δείκτης του αγώνα θα ανέβει στο 6-0. Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν προσωρινά στο 54’ με πέναλτυ του Τσαπαλιάνα σε 6-1, για να κλείσει το σκορ του αγώνα ο Λυμούσης με ωραίο πλασσε και να δεχθεί μάλιστα την παρατήρηση του Διαιτητή γιατί πανηγύρισε το γκολ βγάζοντας την φανέλα, γράφοντας το τελικό 7-1.

ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑ (Λυμούσης) Βενετικίδης, Τσιφτσόπουλος, Βενιόπουλος, Θεοδώρου, Κούκλας, Συμεωνίδης, Τρούπκος, Ντάμτσης, Μανωλόπουλος Φ, Δασκαλάκης, Κούτλας. (Αγωνίστηκαν επίσης και οι Κουκουτσίδης, Γιοβανόπουλος, Κωστογλίδης, Αναστασόπουλος, Κουκουλιάντας, Πέιος, Περτσιούνης, Πρωτόγερης, Λυμούσης και Κατράνας). ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΑ (Λέτσιος) Παπανικολάου, Πατσίκας, Ρίζος, Κοντογώγος, Παυλίδης, Πετκάνας, Δράκας, Μέρμηγκας, Πλήκας, Τσπαλιάνας, Συμεωνίδης.

(Αγωνίστηκαν επίσης και οι Ντίγκος, Νίκου, Ποραβός, και Παπαλιούρας.)

Προηγούμενες

Παραίτηση Ελευθερούδη στην Βέροια

Ο Ημαθίωνας στο Πανελλήνιο Παγκρατίου

Επόμενη