Μικρή παράταση από την ΕΕΑ, αλλά όχι άδειες

| |

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σκοπεύει να εξαντλήσει την επιείκεια της απέναντι στις ΠΑΕ που δεν έχουν πλήρεις φακέλους, αλλά δεν προτίθεται να ικανοποιήσει το αίτημα της Super League για άδειες υπό αίρεση έως τα μέσα Σεπτεμβρίου σύμφωνα με ρεπορτάζ του contra.gr.

Η νέα συνεδρίαση της ΕΕΑ είναι προγραμματισμένη για τη Τρίτη, στη διάρκειας της οποίας και θα επανεξεταστούν τα έγγραφα όσων ομάδων δεν έλαβαν σε πρώτη φάση πιστοποιητικό για το νέο πρωτάθλημα, και σύμφωνα με διαρροές σε εκείνες που δεν πληρούν ακόμη τις προϋποθέσεις θα δοθεί απλώς μια μικρή παράταση δύο ή τριών ημερών μήπως και αντιστρέψουν την κατάσταση.

Αν μέχρι την παραμονή της πρεμιέρας (Παρασκευή) υπάρχουν ακόμη ΠΑΕ που δεν έχουν αδειοδοτηθεί, η Επιτροπή θα νίψει τα χέρια της. Θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα την Ομοσπονδία, η οποία από εκεί και πέρα θα έχει την αρμοδιότητα – ευθύνη να επιβάλει τις προβλεπόμενες ποινές (από αφαίρεση βαθμών μέχρι υποβιβασμό).

Συγκεκριμένες πηγές αναφέρουν πως αποκλείεται τα μέλη της ΕΕΑ να ενδώσουν και να χορηγήσουν προσωρινές άδειες, αφού τότε γνωρίζουν ότι θα βρεθούν μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρξουν εις βάρος τους καταγγελίες από ομάδες της Football League που έχουν έννομο συμφέρον.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η Super League εξετάζει το ενδεχόμενο αναβολής κάποιων αγώνων της 1ης αγωνιστικής.

Θυμίζουμε πως άδεια σε πρώτη φάση δεν έλαβαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Πανθρακικός, Βέροια και Πλατανιάς.

Οι περισσότερες εξ αυτών θα αδειοδοτηθούν, αλλά όχι όλες.

Προηγούμενες

Συνάντηση προπονητών και στην Θεσσαλονίκη

Αγιασμός πριν την πρεμιέρα

Επόμενη