Με 22 παίκτες στα Πηγάδια η Βέροια

| |

Με 22 παίκτες αναχωρεί για τα 3-5 Πηγάδια την Δευτέρα το πρωί η Βέροια. Εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έχοντας ως μειονέκτημα την απουσία 6-7 βασικών επιλογών (τόσους παίκτες δήλωσε ότι χρειάζεται ακόμα ο Χάβος). Την αποστολή θα συνοδέψει ο γενικός αρχηγός Γιώργος Λαναρής. Οι παίκτες που θα ταξιδέψουν είναι: Αμαραντίδης, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Γεωργέας, Γκιγέρμε, Καλί, Καλογέρης, Καλτσάς, Καντιμοίρης, Καρλίνος, Κοτταρίδης, Μάνος, Μπαργκάν, Μπάρμπας, Μπελόν, Ντιέ, Ολαϊτάν, Σιμηχανίδης, Σκαθαρούδης, Σνάουτσνερ, Τζημογιάννης, Χατζηβασιλάκης.

Η ομάδα θα επιστρέψει στις 3 Αυγούστου και θα παίξει την ίδια ημέρα φιλικό με τον Λεβαδειακό στο Δημοτικό Στάδιο.

Η περίπτωση Μπελόν

Μια ακόμη ευκαιρία στον Ισπανό Μπελόν θα δώσει ο Μάκης Χάβος. Ο παίκτης δοκιμάστηκε στο φιλικό με τους Αλβανούς χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο ωστόσο ο προπονητής της Βέροιας θέλει να τον δει λίγο ακόμη πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Δεν πάει ο Καπίας

Σε αναζήτηση ομάδας είναι ο Στέφανος Καπίας. Ο παίκτης έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται στα πλάνα του προπονητή του και για αυτό ζήτησε να μην ανέβει στα Πηγάδια προκειμένου να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Δεν υπολογίζεται και ο Τζημογιάννης;

Μπορεί να μην έχει ειπωθεί κάτι ακόμη ωστόσο ο τεχνικός της Βέροιας στο πρώτο φιλικό έδειξε να μην υπολογίζει το Νίκο Τζημογιάννη. Ο Μάκης Χάβος έδωσε πολύ χρόνο συμμετοχής στο νεαρό Σιμηχανίδη και έβαλε ελάχιστα στην επανάληψη τον Τζημογιάννη γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά για το μέλλον του Βεροιώτη αμυντικού στην Βασίλισσα.

Προηγούμενες

Στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια για εισιτήρια

Λευκάδια: Φιλική ήττα από Απόλλωνα

Επόμενη