Με 2-0 έχασαν με μικροί της Βέροιας

| |

Την ήττα με το ίδιο σκορ υπέστησαν οι μικρές ομάδες της Βέροιας στην Ξάνθη. Και η ομάδα Κ20 και αυτή της Κ17, έχασαν με 2-0.

Για το πρωτάθλημα Κ20, οι παίκτες του Νίκου Κεχαγιά βρήκαν τον τρόπο να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων και με τους Παπαδημητρίου (9’) και Μπαρέττα (71’) πέτυχαν δύο γκολ φτάνοντας στην επικράτηση.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Λάσπατζης, Κολλαράς, Πατσατζόγλου, Χελιδώνης, Ελληνίδης, Τορομανίδης (50’ Καρυπιάδης), Κάλφας (77’ Ψύρρας), Γούλας (68’ Ορφανίδης Λ.), Μπαρέττας, Παπαδημητρίου.

Βέροια: Βόλτσης, Μουχτάρης, Σαρακατσιάνος. Μιχαηλίδης, Σίμος, Τακίδης (72’ Αναστασιάδης), Ντόγος, Λίτσι (50’ Παπαγεωργίου), Μάνος, Κουκουράκης (77’ Αργυρόπουλος), Τσιλόπουλος.

Για το πρωτάθλημα Κ17 πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η εφηβική ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Βέροιας το Σάββατο το μεσημέρι στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων. Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή στο 16’ με τον Π. Ορφανίδη πέτυχαν το 1-0 και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ζώτο στο 81’ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι με τους Μελισσόπουλο – Λαζόπουλο αντίστοιχα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Δρακίδης (Λιόντος – Σαμουρκασίδης) της ΕΠΣ Θράκης.

Ξάνθη: Αναστασιάδης, Χατζηλαζαρίδης (53’ Ζώτος), Κιαχίδης, Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Κούτρας Αλ. (60’ Κωνσταντάρας), Ορφανίδης (70’ Δόντσος), Δελής (76’ Μήττας), Μελισσόπουλος, Φασίδης, Λαζαρίδης (46’ Ψεμματάς).

Βέροια: Αργυρόπουλος, Στριμπινός, Μπουρδάνος (86’ Πελεκίδης), Ραδής, Σφυρτσής, Ρογγότης, Παπαδόπουλος (80’ Καλπακίδης), Λαζόπουλος, Μελικιώτης, Πέτκος (65’ Καψάλης), Πινακούδης (72’ Κιορτσής).

Προηγούμενες

Ποιους βράβευσε η Ένωση του χάντμπολ

Καλύτερη η Εθνική Νεανίδων

Επόμενη