Με τρεις συμμετοχές στο Βελβεντό

| |

Με 3 συμμετοχές θα λάβει μέρος η Λ.Α. Νάουσας στο 16ο Rally Sprint που θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο Βελβεντό το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουνίου και διοργανώνει ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης.

Στην κατηγορία έως 1400 κ. εκ. και με το Νο2 στις πόρτες του, κάνει την επανεμφάνιση του το πλήρωμα των Μάστορα- Μάστορα με το Peugeot 106 θέλοντας να διακριθεί στην κατηγορία τους καθώς “παίζουν” εντός έδρας.

Στην κατηγορία έως 1600 κ.εκ. και με το Νο 12 στις πόρτες του είναι ο Γιάννος Λεωνίδας με συνοδηγό αυτή τη φορά το Γιώργο Λέφα στο bucket του Honda Civic VTEC. Οι προσδοκίες του πληρώματος μας είναι υψηλές καθώς γνωρίζουν την συγκεκριμένη ειδική πολύ καλά και το 2010 κατέκτησαν την νίκη στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Στη κατηγορία 2001 κ. εκ. και άνω και με το Νο 32 στις πόρτες του Mitsubishi Lancer EVO 3 είναι το νεανικό αλλά διόλου άπειρο πλήρωμα των Μπατσάρα Δημήτρη & Κατερίνας. Τα αδέλφια Μπατσάρα θέλουν να συνεχίσουν τις καταπληκτικές φετινές εμφανίσεις τους και να συνεχίσουν την παράδοση που τους θέλει να νικούν στην συγκεκριμένη κατηγορία αλλά και να επαναλάβουν το καλύτερο χρόνο του αγώνα.

Η Λ.Α. Νάουσας θα βρίσκεται στο Βελβεντό στηρίζοντας το Σ.Μ.Α. Κοζάνης και από πόστα του οργανωτή καθώς μέλη της θα είναι κριτές εκκίνησης.

Προηγούμενες

Ξεχώρισε στο μπάσκετ το Υφάδι

Εξετάσεις για μάνατζερ παικτών

Επόμενη