Με το μυαλό στο πρωτάθλημα

| |

Το μυαλό τους στο πρωτάθλημα και στους αγώνες του Σαββατοκύριακου το είχαν τόσο η Βέροια όσο και ο Πανθρακικός. Αυτός τόνισαν τόσο ο κ. Καλαϊτζίδης όσο και ο κ. Δεμιρτζάκης. Στις δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι σημείωσαν: 

Δεμιρτζάκης: “Ήταν ένα παιχνίδι στην σκιά του πρωταθλήματος. Στόχος και των δυο μας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Παρόλα αυτά και οι δυο θέλαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και προβάδισμα για τον επαναληπτικό. Κάθε ομάδα είχε ένα ημίχρονο. Στο πρώτο πατούσαμε καλύτερα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και πετύχαμε γκολ Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Πήραμε προβάδισμα αλλά όχι και την πρόκριση”.

Καλαϊτζίδης: “Οι δυο αγώνες κυπέλλου μας δίνουν την δυνατότητα να περάσουμε για πρώτη φορά στα ημιτελικά του κυπέλλου. Δυστυχώς ο χρόνος που πέφτει αυτή η περίοδος είναι το δεκαπενθήμερο με τους πιο κρίσιμους αγώνες για την παραμονή. Αναγκάζεσαι να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες και για εμάς είναι η παραμονή. Βεβαίως κι έχουμε παράλληλο στόχο την πρόκριση. Τα στελέχη που σήμερα αγωνίστηκαν, έπαιξαν για να δείξουν το επίπεδο ετοιμότητας τους για την συνέχεια, κάποιοι πήραν ανάσες. Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο αντίπαλος πέτυχε το τέρμα ενώ εμείς δεν το σημειώσαμε με τον Ιωάννου. Η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό και εύχομαι μέχρι τότε και οι δυο να έχουμε υλοποιήσει τον στόχο μας για να γίνει ένας καλός επαναληπτικός”.
 

Προηγούμενες

Η αποστολή της Βέροιας για Πανθρακικό

Δύσκολα με Βέροια ο Βασιλακάκης

Επόμενη