Με τα μάτια της Σοφίας Υφαντίδου στο Ολυμπιακό Λονδίνο

| |

Στο Λονδίνο βρίσκεται από την Δευτέρα η Βεροιώτισα πρωταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου, η οποία θα συμμετάσχει στην μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Σοφία Υφαντίδου θα αγωνιστεί στο έπταθλο, θα ξεκινήσει τις προσπάθειές της πρώτη ημέρα των αγώνων στίβου, στις 3 Αυγούστου και θα ολοκληρώσει τα αγωνίσματα στις 4/8.

Το Inspor.gr, επικοινώνησε με την Βεροιώτισα πρωταθλήτρια και μέσα από την δική της περιγραφή και τις φωτογραφίες που μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε, θα σας μεταφέρουμε στο Ολυμπιακό Λονδίνο.

Ερώτηση: Σοφία καλησπέρα, πώς είναι η ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Λονδίνο;

Απάντηση: Δεν έχουμε βγει ακόμα εκτός Ολυμπιακού χωριού, αλλά εδώ μέσα η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική. Πολύ γιορτινή. Ξεχνάς ότι έχεις έρθει σε αγώνες.

Ερώτηση: Τι σου έχει κάνει εντύπωση περισσότερο;

Απάντηση: Το χωριό γενικώς. Το στήσιμο, οι εγκαταστάσεις. Έχει επίσης τόσο πράσινο που νομίζεις ότι είσαι σε πραγματικό χωριό. Αλλά αυτό το χωριό απλά δεν υπάρχει. Χαζεύεις.

Ερώτηση: Πώς είναι το κλίμα στην Ελληνική αποστολή;

Απάντηση: Αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η Ελληνική αποστολή γιατί οι περισσότεροι αθλητές του στίβου θα έρθουν στις 31 του μήνα είναι καλό το κλίμα. Δεν μπορώ να πω και πολλά γιατί οι υπόλοιποι αθλητές είναι από άλλα αθλήματα, είναι τελείως διαφορετικά τα μέρη που πάμε για προπόνηση, και δεν βρισκόμαστε πολύ. Αλλά γενικώς είναι μία καλή αποστολή.

Ερώτηση: Πώς αισθάνεσαι που θα αγωνισθείς σε Ολυμπιάδα;

Απάντηση: Τι να πω; Πετάω κυριολεκτικά. Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Ερώτηση: Ποιος είναι ο στόχος σου στους αγώνες;

Απάντηση: Στόχος δεν υπάρχει. Θέλω να κάνω τον αγώνα μου σωστά, να τον χαρώ, και να είμαι γερή. Ότι καλύτερο θέλει ας έρθει.

Προηγούμενες

Με την Εθνική στο Ελσίνκι η Υφαντίδου

Στίβος: Ποιοι αθλητές θα τιμηθούν στην βασιλόπιτα

Επόμενη