Με πολλές αλλαγές η Μέση

| |

Αρκετές προσθαφαιρέσεις έχουμε στο ρόστερ του Φίλιππου Μέσης, που ξεκίνησε την προετοιμασία του πριν οκτώ ημέρες, υπό την καθοδήγηση του περσινού προπονητή του Μάκη Γιαννόπουλου.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Μέσης απέκτησε τον επιθετικό Παύλο Ζερδαλή, που έχει συνδέσει το όνομά του με τον Ατρόμητο Διαβατού και την περίοδο που μας πέρασε ανήκε στη δύναμη της Νίκης Αγκαθιάς. Επίσης απέκτησε το Λάζαρο Μουρατίδη, κεντρικό οπισθοφύλακα, από το γειτονικό Ατρόμητο Διαβατού και από την ίδια ομάδα (κατάγεται από το Κεφαλοχώρι) τον αμυντικό χαφ Αντώνη Μόσχο, ενώ ενέταξε στη δύναμή του το νεαρό Σάββα Τσανασίδη.

Στην αντίπερα όχθη παρελθόν από το Φίλιππο Μέσης αποτελούν οι δυο περσινοί τερματοφύλακές του: ο Πασχάλης Τσάκας και ο Γιάννης Θεοδωρίδης. Ο Γρηγόρης Ηλιάδης που μετακινήθηκε στον Ατρόμητο Διαβατού, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος που φέτος θα αγωνίζεται στον Αχιλλέα Νεοκάστρου, ο Γιώργος Απόσογλου που πήγε στον Άρη Π. Σκυλιτσίου, ο Γιάννης Μαρούδας, ο Δημήτρης Κατσιγιαννόπουλος και ο Δημήτρης Χαλκιάς που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Χαρίεσσας.

Προηγούμενες

Διαβατός: Ψάχνει μέσο να κάνει διαφορά

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Αντώνης Χατζηκυριακίδης

Επόμενη