Με Κοζάνη οι Μικτές

| |

Μετά από ένα μήνα σχεδόν αγωνιστικής απραξίας, λόγω του προγραμματισμένου ρεπό που είχαν όλες οι ομάδες, καθώς και της ΕΠΣ Ημαθίας, οι Μικτές μας (στην φωτο οι Νέοι), ρίχνονται ξανά στην μάχη για την 7η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, όπου θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες της Κοζάνης. Για τις ομάδες της Ημαθίας είναι ο πρώτος αγώνας του δευτέρου γύρου καθώς προηγήθηκε το ρεπό της 1ης αγωνιστικής..

Εντούτοις ο ενωσιακός προπονητής δεν άφησε να πάει χαμένο το διάστημα της απραξίας, αφού πέραν από τις καθιερωμένες προπονήσεις οι Παίδες φρόντισαν να κρατήσουν την αγωνιστική τους διάθεση με φιλικό παιχνίδι με την Κ-15 της ΠΑΕ Βέροιας. Σε αντίθεση με την ομάδα των Νέων που προτίμησε ο προπονητής να δει και άλλους παίκτες σε ένα οικογενειακό διπλό που σαφώς και βγήκαν ευχάριστα συμπεράσματα, αφού οι παίκτες έδειξαν διάθεση και αγωνιστικότητα, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι η ομάδα των Νέων είναι έτοιμη για την πρωτιά, που ασφαλώς πέρα από τον αρχικό στόχο θα δώσει την δυνατότητα στους ενωσιακούς και περιφερειακούς προπονητές να επιλέξουν πολλούς περισσότερους παίκτες για την συνέχεια του πρωταθλήματος στις επόμενες φάσεις.

Η ομάδα των Παίδων θα πρέπει να υπερβάλει τον εαυτό του και να πλησιάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ώστε με μια νίκη να ισοβαθμήσει στην πρώτη θέση. Αντίθετα οι Νέοι που ευνοούνται ακόμη και με ισοπαλία, καλούνται μέσα από το παιχνίδι να δείξουν ότι σαφώς και έχουν στις τάξεις τους ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Βόρεια Ζώνη και με νίκη δύσκολα θα χάσουν την πρώτη θέση. Έτσι οι αγώνες παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον και πιστεύουμε ότι όσοι τους παρακολουθήσουν θα αποζημιωθούν για την ποιότητα των αθλητών που υπάρχουν στην Ημαθία, αλλά και στην γειτονική Κοζάνη.

Σχολιάζοντας ο προπονητής της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Λυμούσης, την αγωνιστική εικόνα των δυο ομάδων μας, τόνισε: «Από την αρχή των προεπιλογών βάλαμε ψηλά τον πήχη, μιας και η Ημαθία τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και μέσα από συλλογική προσπάθεια έχουμε καταφέρει να διεκδικούμε με αξιώσεις πρωτιές και στα δυο τμήματα. Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά, αφού με την συρρίκνωση των ηλικιών, σύμφωνα με το σχέδιο του κ. Σάντος για την στελέχωση της νέας Εθνικής Κ-15, οι ομάδες είναι εντελώς καινούργιες και χρειαζόταν χρόνος να «δέσουν». Εκτιμώ ότι το πραγματικό πρόσωπο και οι δυνατότητες ιδίως στην ομάδα των Νέων, χωρίς φυσικά να αδικήσω και τους Παίδες, είναι πολύ μεγαλύτερες από ότι αφήνει να φανούν από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ασχέτως εάν είμαστε ψηλά βαθμολογικά. Οι ομάδες μας πιστεύω ότι σιγά-σιγά βρίσκουν την απαραίτητη χημεία και θα δείξουν σημαντικά κομμάτια στον αγωνιστικό χώρο, στέλνοντας ενθαρρυντικά μηνύματα για το ταλέντο που υπάρχει στην περιοχή μας. Μπροστά μας έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με την πρωτοπόρο Κοζάνη η οποία ασφαλώς θα θελήσει να περάσει από την έδρα μας αλώβητη. Οι αγώνες θέλουν προσοχή, γιατί σε αυτά τα ματς δεν χωράνε προγνωστικά, καθώς όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Πάντως εκτιμώ ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό στους κόλπους των ομάδων μας, οι παίκτες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των αγώνων και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Τετάρτη 18/12 οι αγώνες με την Κοζάνη

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στο ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων την σκυτάλη θα πάρουν οι ομάδες των Παίδων, όπου στις 13.00 μμ θα αντιμετωπίσουν την αντίστοιχη ομάδα της Κοζάνης με διαιτητή τον κ. Παυλίδης Χρ. και βοηθούς τους Βρέσκα Γ. και Μοσχόπουλο Χρ. του συνδέσμου ΕΠΣ Ημαθίας. Στις 15:00 μμ οι αντίστοιχες ομάδες των Νέων της Ημαθίας και της Κοζάνης θα προσπαθήσουν παρουσιάσουν ότι καλύτερο έχουν, και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα σε αρκετά ταλέντα που υπάρχουν στα δυο Ενωσιακά συγκροτήματα. Πιστεύουμε πως ο καιρός να επιτρέψει στους φιλάθλους που ακολουθούν τις Μικτές ομάδες της Ημαθίας, να δούνε ένα καλό θέαμα και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όσων παικτών αγωνισθούν χωρίς ακρότητες και σκοπιμότητες. Νικητής να βγει για άλλη μια φορά το ποδόσφαιρο. Τον αγώνα θα διευθύνει η ίδια τριπλέτα από την Ημαθία με πρώτο διαιτητή τον κ. Βρέσκα Γεώργιο.
 

Προηγούμενες

Στοίχημα: Over στα Γιάννενα, «διπλό» με κάλυψη στο Λονδίνο

Επόμενη