Μαυρίας: Υπολογίσιμη ομάδα η Βέροια

| |

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, ο MVP της 14ης αγωνιστικής Χάρης Μαυρίας μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Νίκο Τζουάννη για τον εκτός έδρας αγώνα του Τριφυλλιού απέναντι στην Βέροια, ενώ κάνει τον απολογισμό του πρώτου γύρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χάρη Μαυρία στο Novasports:

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια:Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι και η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου και θα πάμε εκεί, για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε να πάρουμε τη νίκη, που τόσο πολύ θέλουμε. Από εκεί και πέρα, στόχος μας είναι να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο.

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο απόδοσης:

Πιστεύω ότι αυτό είναι και το μυστικό, αν θέλουμε να φτάσουμε ψηλότερα και εκεί που αξίζουμε. Το μυστικό είναι η διάρκεια και αυτό πρέπει να ακολουθήσουμε.

Για τις δυσκολίες της αναμέτρησης στην Βέροια:

Όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Όμως πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και θα πάμε εκεί για να το αποδείξουμε.

Για την εικόνα που έχει διαμορφώσει για την Βέροια:

Είναι μια υπολογίσιμη ομάδα και πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα.

Για το αν νιώθει βάρος, μετά την …καταιγίδα δημοσιότητας:

Δουλειά μου είναι να αποδεικνύω μέσα στον αγωνιστικό χώρο τι αξίζω. Από εκεί και πέρα, τι γράφεται ή οτιδήποτε άλλο, δεν με ενδιαφέρει.

Για τον απολογισμό για την παρουσία του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος:

Γι’ αυτό που αξίζουμε, δεν είμαστε εκεί που πρέπει. Αν και πιστεύω ότι τον τελευταίο μήνα, έχουμε παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Από εδώ και πέρα, χρειαζόμαστε και τα αποτελέσματα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Προηγούμενες

Απέκτησε τον 19χρονο Πλαβούκο από τον Θρασύβουλο η Βέροια

Στιγμιότυπα από το Νεόκαστρο-ΠΑΟΚ

Επόμενη