Ματς ψυχολογίας

| |

Το ντέρμπι του Νεοκάστρου τα είχε όλα. Είχε δύναμη, πάθος, πολλά γκολ και γεμάτη κερκίδα. Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή που ήταν καλύτερα προετοιμασμένη στον ψυχολογικό τομέα.

Αγωνιστικά, η Μελίκη μπήκε καλύτερα στο ματς. Με τον ενθουσιασμό των νεαρών της παικτών να υπερτερεί, η Μελίκη πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πήγε το ματς στην ταχύτητα και κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ χτυπώντας στην κόντρα επίθεση.

Στο ημίωρο όμως, το Νεόκαστρο, εκμεταλλεύτηκε μια καραμπόλα στην άμυνα της Μελίκη, μια ολιγωρία των αντιπάλων σε στημένη φάση και με πλασέ του αμαρκάριστου Βαλδήρ έφτασε στο 1-1. Ακόμη και η ισοφάριση δεν άλλαξε το ρυθμό του αγώνα. Όμως λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ένα τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Μελίκης σε ανύποπτη φάση, έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.

Το απρόσμενο 2-1 άλλαξε στο δεύτερο μέρος όλη την εικόνα του αγώνα. Έδωσε φτερά στα πόδια των γηπεδούχων και τσαλάκωσε την ψυχολογία της Μελίκης. Οι παίκτες του Νεοκάστρου μπήκαν με άλλο αέρα στο γήπεδο και έφτασαν άλλες τρεις φορές στο γκολ ενώ η Μελίκη δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι διότι αποδείχθηκε ότι δεν ήταν προετοιμασμένη ψυχολογικά για τέτοια εξέλιξη.

Προηγούμενες

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από Νεόκαστρο

Τσιούπρος: Με νίκη καθαρίζουμε

Επόμενη