Μαντζιαρίδης: Έπρεπε να καθαρίσουμε το ματς

| |

Ο Γιάννης Μαντζιαρίδης απουσίασε λόγω τραυματισμού από το ντέρμπι ανάμεσα στο Νεόκαστρο και τον Διαβατό. Του ζητήσαμε να σχολιάσει το Σαββατιάτικο ματς και δήλωσε τα εξής: “Αν και ήμασταν σε κακή ημέρα, καταφέραμε να προηγηθούμε με 2-0. Μπορούσαμε να φθάσουμε το σκορ και σε επίπεδα θριάμβου αλλά ήμασταν κακοί στην τελική προσπάθεια.

Ενώ έπρεπε προς το τέλος του ματς να προφυλάξουμε το υπέρ μας σκορ, καταφέραμε να ισοφαριστούμε από δικά μας λάθη. Δεν νοείται να προηγείσαι με 2-0 και να δέχεσαι γκολ από αντεπίθεση και να ισοφαρίζεσαι στο 90’. Η ομάδα έχει αξιόλογους παίκτες ακόμη και στον πάγκο, και πρέπει να τα τελειώνει αυτά τα ματς”.

Σε ερώτησή μας για το πώς είδε τον αντίπαλο, απάντησε: “Ο Διαβατός από την άλλη, ήταν διαβασμένος, συμπαγής και ήξερε τι ήθελε. Ο Παγγούρας κάνει καλή δουλειά”.

Τέλος, σε ερώτηση για την συνέχεια της σεζόν, υπογράμμισε: “Για εμάς δεν χάθηκε κάτι με ένα κακό αποτέλεσμα. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμη το πρωτάθλημα. Χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος όμως έλεγε κάποιος προπονητής μου”.

Προηγούμενες

“Σκάνε” Μπόμπες σε Γαλλία και Ολλανδία

Επόμενη