Μίλησε στους παίκτες ο Αρβανιτίδης

| |

Την παρέμβαση του προέδρου Γιώργου Αρβανιτίδη προκάλεσε η απογοητευτική εικόνα των παικτών της Βέροιας στα Ψαχνά. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, πήγε στο Ταγαροχώρι πριν την προπόνηση της ομάδας και μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Γιώργο Κικερίδη τα είπαν με τους παίκτες για την χθεσινή τους εικόνα.

Ομιλία στους παίκτες πριν την προπόνηση έκανε και ο προπονητής Τον Κάανεν που δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν οι αναπληρωματικοί του παίκτες στα Ψαχνά.

Όσον αφορά το ματς με τον Εργοτέλη, μοναδικός απόντας θα είναι ο Γκιγιέρμο Πέρεζ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ο Ισπανός μέσος μάλιστα την Παρασκευή θα κάνει αξονική.

Αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας, η αποστολή της Βέροιας θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη την Παρασκευή στις 2μμ. Θα κάνει την τελευταία της προπόνηση πριν το ματς με τον Εργοτέλη στο Καυτατζόγλειο και θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Για το ματς με τον Εργοτέλη, θα μιλήσει την Παρασκευή το μεσημέρι στον τύπο ο τεχνικός της Βέροιας Τον Κάανεν.

Προηγούμενες

Ανέλαβε την Βέροια ο Κάανεν

Χωρίζουν οι δρόμοι Βέροιας – Μρντάκοβιτς

Επόμενη