Μέχρι 31/7 οι δηλώσεις για τη Γ’ Εθνική

| |

Οι ομάδες που θέλουν να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα σεζόν θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 31 Ιουλίου να καταθέσουν τη σχετική δήλωση που έθεσε στη διάθεσή τους η ΕΠΟ, συνοδευόμενη από το παράβολο των 500 ευρώ και το απαραίτητο παραχωρητήριο για το γήπεδο που θα χρησιμοποιούν ως έδρα.

Επίσης, η ομοσπονδία προειδοποιεί τις ομάδες της Β’ Εθνικής (που έχουν προθεσμία έως τις 25/7) πως μετά τις 31/7 δεν θα δοθεί καμία παράταση. Αυτό, σε περίπτωση που αποφασίσουν να αγωνιστούν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δίνει στη δημοσιότητα τη Δήλωση Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2013-2014. Τα σωματεία που δικαιούνται συμμετοχής στην κατηγορία θα πρέπει έως την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 να καταθέσουν στην Ε.Π.Ο. τη Δήλωση Συμμετοχής, συνοδευόμενη από το αναλογούν παράβολο (500 ευρώ) και τα επίσημα παραχωρητήρια των γηπέδων, που θα δηλωθούν ως έδρες.

Υπενθυμίζεται ότι οι Δηλώσεις Συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League θα λήξουν στις 25.07.2013 και μετά τις 31.07.2013 καμία παράταση δεν θα δοθεί από την Ομοσπονδία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τη Δήλωση Συμμετοχής από εδώ».

Προηγούμενες

Προπονητής τερματοφυλάκων στο Νηρέα ο Κωτσιόπουλος

Ετοιμάζονται και οι νέες εμφανίσεις της Βέροιας

Επόμενη