Λυμούσης: Συναρπαστική η μάχη στην Α1

| |

Ο Ενωσιακός προπονητής Αντώνης Λυμούσης, συνεχίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην ΕΠΣ Ημαθίας. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος στους Παίδες την περίοδο 2009-10 κι έχει στο ενεργητικό του συνεχόμενες πρωτιές στις ομάδες Παίδων, Προπαίδων. Κάθε Σαββατοκύριακο παρακολουθεί τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ, το παιδικό πρωτάθλημα, και φυσικά Βέροια και Δ Εθνική.

Έχοντας λοιπόν εικόνα για την Α1, του ζητήσαμε να μας σχολιάσει το πώς είδε τις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της διοργάνωσης. «Βρισκόμαστε στο μέσον του πρώτου γύρου. 4-5 ομάδες βρίσκονται κοντά, στην κορυφή της βαθμολογίας, πράγμα που κάνει το πρωτάθλημα ακόμη πιο συναρπαστικό» δήλωσε ο κ. Λυμούσης και αναφέρθηκε αναλυτικά στις ομάδες της πρώτης τετράδας:

ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ: Ξεκίνησε εντυπωσιακά από τις μεταγραφές ακόμη του καλοκαιριού. Η Διοίκηση εκτιμώ ότι έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά. Στόχος της ομάδας πιστεύω είναι ο πρωταθλητισμός. Έμπειρη ομάδα με παίκτες που έχουν «φάει» με το κουτάλι τόσο τα γήπεδα της Ημαθίας αλλά και Επαγγελματικά. Ξεκίνησε με δυο νίκες. Ατύχησε στη συνέχεια με δυο συνεχόμενες ισοπαλίες, αλλά πιστεύω ότι ο αποδυτηριακός χώρος βελτιώθηκε και το Νεόκαστρο βρήκε πάλι τον ρυθμό σαν ομάδα. Έχει όμως και άλλα να δώσει αγωνιστικά. Είναι το ακλόνητο φαβορί.

ΜΕΛΙΚΗ: Εκ των πραγμάτων σαν ομάδα κουβαλάει εμπειρίες. Τα τελευταία χρόνια προσπαθούν μέσα από οργανωμένη δουλειά, στην πρώτη ομάδα, αλλά και στις Ακαδημίες, να δώσουν οντότητα και νέα φιλοσοφία. Η Μελίκη βρίσκεται στην πρώτη θέση και μέχρι σήμερα στους αγώνες της χρησιμοποιεί νεαρούς αθλητές, βάζοντας υποθήκη στο μέλλον. Σίγουρα θα είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή το πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΤΟΣ: Σταθερή αξία. Τελευταία έχει μια αγωνιστική απόδοση, που τον συγκαταλέγει μέσα στις πρώτες ομάδες. Αποδεικνύεται σκληρό «καρύδι» αλλά όχι ικανός να διεκδικήσει κάτι περισσότερο ή λιγότερο από την τετράδα.

ΠΑΟΚ: Εκτιμώ ότι αυτή η ομάδα έχει να δώσει πολλά αγωνιστικά. Η προηγούμενη χρονιά σαφώς και βελτίωσε το προφίλ σαν ομάδα. Θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο εάν παραμείνουν οργανωμένοι Διοικητικά και αγωνιστικά.

Οι υπόλοιπες ομάδες: Ομάδες που δείχνουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με άλλες χρονιές είναι η Χαρίεσσα, ο Αχιλλέας, ο Άγιος Γεώργιος και το Κλειδί. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολες έδρες. Οι υπόλοιπες ομάδες νομίζω ότι θα αλλάξουν πρόσωπο μέχρι το τέλος, γιατί η βαθμολογική τους θέση είναι πλασματική. Αποδίδουν καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και εκτιμώ θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Σχετικά με τις ομάδες που θα παλέψουν μόνο η Επισκοπή δείχνει αδύνατη, φυσικά και οι ίδιοι το γνωρίζουν αφού χρησιμοποιούν νεαρά παιδιά. Όμως τίποτε δεν αποκλείω τουλάχιστον στις έδρες των φαινομενικά αδύνατων ομάδων.

Προηγούμενες

Ένωση: Ξεκίνημα με υψηλούς στόχους

Οι ποινές της ΕΠΣ Ημαθίας

Επόμενη