Λαδάκης: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

| |

Ο παίκτης του Πανθρακικού, Αντώνης Λαδάκης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Ευγένη Δαδαλιάρα αναφέροντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένη για να πάρει τη νίκη κόντρα στη Βέροια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την καλή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο: «Ένας βαθμός έκτος έδρα είναι σημαντικός. Αυτό που μας βοηθά είναι η καλή απόδοση. Περιμένουμε το επόμενο ματς στην έδρα μας, να το εκμεταλλευτούμε και να ανέβουμε βαθμολογικά».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Βέροια: «Φέτος είναι μια άλλη χρονιά. Έχουμε οδηγό το προηγούμενο ματς. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί είναι ένα δύσκολο ματς. Η Βέροια έρχεται από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα και σίγουρα θα θέλει βαθμούς. Εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη νίκη».

Για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα και να μην δέχεται γκολ στα τελευταία λεπτά: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το ποδόσφαιρο τελειώνει στα ενενήντα λεπτά. Μέχρι τότε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και από δικά μας λάθη δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε τους βαθμούς που δικαιούμαστε. Στο ποδόσφαιρο έτσι και κοιτάμε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη του αντιπάλου μας. Το καλό είναι ότι κάνουμε φάσεις, δεν παίζουμε μόνο άμυνα και έχουμε αρκετές τελικές φάσεις. Ελπίζω να συνεχιστεί και στο επόμενο παιχνίδι για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το μηδέν».

Για το τι πρέπει να προσέξουν στο ματς κόντρα στη Βέροια: «Δεν πρέπει να παρασυρθούμε απ’ το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να νικήσουμε. Να είμαστε ήρεμοι και αποφασιστικοί στις μονομαχίες. Συγκέντρωση είναι το κλειδί για να κρατήσουμε το μηδέν και θα πάρουμε τη νίκη».

Προηγούμενες

Το πρόγραμμα για Νάουσα, Λευκάδια, Ένωση

Με Μρντάκοβιτς στην αποστολή η Βέροια

Επόμενη