Κύπελλο: Αποκλείστηκαν τα κορίτσια της Αγίας Βαρβάρας

| |

Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος Ποδοσφαίρου Γυναικών η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, η οποία ηττήθηκε στην έδρα της στην Αγία Βαρβάρα, από την πρωτοπόρο ομάδα Α΄ Εθνικής κατηγορίας Αμαζόνες Δράμας, με το ευρύ 1 – 8.

Τα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν για τον Αγροτικό Αστέρα η Παπαδοπούλου στο 31′, ενώ είχε δοκάρι στο 72′ με πολύ καλό σουτ η Σπυριδωνίδου μετά από πολύ ωραία επιθετική προσπάθεια της ομάδας.

Για τις Αμαζόνες Δράμας οι: Χατζηνίκου στο 3′,41′, 74′ , Birtoiu στο 20′,79′, Μήτκου στο 27′, 63′ και Παπαδοπούλου Κ. στο 57′.

Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή αλλά τα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου δεν άντεξαν στην πίεση της αντίπαλης ομάδας.

Αγροτικός Αστέρας (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Κανελλάκη, Κακαλέ (λ.τρ)(16′ Παπαδοπούλου), Στρίμπα, Φείμ, Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Πολωνίδου, Κωνσταντινίδου (69′ Ζέρβα), Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Τσαγκαλίδου ( 75′ Δούμου).

Αμαζόνες Δράμας (Κων/νος Τερζής): Ιωσηφίδου, Μοσχόπουλου, Γρηγορίου(68′ Κατιρτσίδου), Birtoiu, Χατζηνίκου, Ζήγρα (58′ Δραγκίνη), Κοτσάκι, Φωτιάδου, Παπαδοπούλου Κ., Παπαδοπούλου Α. , Μήτκου

Πολύ καλή η διαιτησία των Τσιμεντερίδη Σταύρου και των βοηθών του Βέρρο Χρήστο και Παπαδημητρίου Παντελή από το Ν. Κοζάνης.

Προηγούμενες

Λευκάδια

Αμπελωνιακός

Επόμενη