Κόβονται… οι 1996άρηδες από τις μικτές;

| |

Η τεχνική επιτροπή Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ Ημαθίας, ανακοίνωσε ότι την  Δευτέρα  1 Οκτωβρίου, στο ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων, θα συνεχιστούν οι προπονήσεις και προεπιλογές των Μικτών ομάδων της ένωσής μας, ενόψει του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων GOOD LEAGUE ΟΠΑΠ, περιόδου 2012-2013. Το νέο στοιχείο που έρχεται να προστεθεί στις προεπιλογές, είναι η συμμετοχή ή όχι των 1996άρηδων.

Πιο συγκεκριμένα στη κατηγορία ΝΕΩΝ, προβλέπεται σύμφωνα με νεότερες και καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες και μέχρι την έκδοση της προκήρυξης, να έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από τις 1-1-1997 ως και 31-12-1998.  Αποκλείονται δηλαδή οι γεννημένοι το 1996, που θα είχαν σύμφωνα με τα περσινά δεδομένα, πρωταγωνιστικό ρόλο την φετινή περίοδο!  Στους  ΠΑΙΔΕΣ,  θα συμμετέχουν  επίλεκτοι  γεννηθέντες   1-1-1999 ως και 31-12-2000.

Σύμφωνα με το σχέδιο ανάπτυξης των Εθνικών τμημάτων Υποδομής της Ε.Π.Ο., έχει δρομολογηθεί ήδη η νέα Εθνική Κ15. Ταυτόχρονα με την Κ15 θα συγκροτούνται με τις νέες ηλικιακές κατηγορίες παικτών, οι Εθνικές Κ16, Κ17 κλπ. Στόχος της ΕΠΟ είναι να εξομοιωθούν οι ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών Ομάδων, με τις ηλικίες των Ενώσεων. Έτσι το έργο των Ομοσπονδιακών προπονητών, οι οποίοι θα έχουν από τρεις Περιφέρειες γίνεται πιο εύκολο, σχετικά με τις επιλογές παικτών που θα στελεχώσουν τις αντίστοιχες Εθνικές Ομάδες. Και μάλλον «κόβονται» όπως διαφαίνεται από φέτος  στις  Μικτές ομάδες, οι  επίλεκτοι 96άρηδες.

Μάλιστα την Δευτέρα ήταν η τελευταία προπόνηση για τους 96άρηδες της Μικτής Ημαθίας και μετά τις ανακοινώσεις από το προπονητή για το γεγονός της μη συμμετοχής στο τρέχον πρωτάθλημα, υπήρχε βαθιά συγκινησιακή φόρτιση στα αποδυτήρια, αφού κατά γενική ομολογία φέτος θα ήταν η χρονιά τους, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων. Από την πλευρά του ο ενωσιακός προπονητής ευχαρίστησε όλους τους παίκτες, τα σωματεία και τους προπονητές για την συνεργασία και ευχήθηκε κουράγιο υπομονή και δουλειά, αφού ο χρόνος είναι σαφώς υπέρ τους.

Προπόνηση κανονικά την Δευτέρα με τα νέα γκρουπ

Καλούνται  λοιπόν  από  τον  προπονητή  Λυμούση  Αντώνιο (φώτο),   την  Δευτέρα  1  Οκτωβρίου  οι   Παίδες γεννηθέντες 1999-2000 να βρίσκονται στις 15:45 στο γήπεδο Παλατιτσίων, ενώ οι Νέοι γεννηθέντες 1997-1998 να βρίσκονται στις 17:30 στο ίδιο γήπεδο, για προπόνηση-προεπιλογή μέσα από την οποία θα στελεχωθούν οι Μικτές ομάδες της Ημαθίας, στις δυο κατηγορίες. Βασική προϋπόθεση να έχουν οι παίκτες Ελληνική υπηκοότητα ή Ιθαγένεια (ομογενείς), να μπορούν να αγωνίζονται στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδος και φυσικά να έχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας Ε.Π.Ο. Εάν οι υπεύθυνοι των σωματείων εκτιμούν ότι έχουν παίκτες, ιδίως στις ηλικίες γεννηθέντες 1997 και 1999 και θεωρούν ότι μπορούν να στελεχώσουν τις ομάδες, μπορούν να στείλουν τους αθλητές για προεπιλογή.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις προεπιλογές, την προκήρυξη, την συμμετοχή και τους ομίλους στο Ενωσιακό πρωτάθλημα και τι θα ισχύει για τις ΠΑΕ, θα δοθούν στους γονείς και αθλητές πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και στα τηλέφωνα 6977295590 και Whatsup 6978243000  κ. Λυμούση.

Προηγούμενες

Με Κέρκυρα η Κ20, με Άρη η Κ17

Πιπινίκας: Η σοβαρή Νάουσα δεν φοβάται κανέναν

Επόμενη