Κυκλοφόρησαν τα διάρκειας της Ένωσης

Η Ένωση Αποστόλου Παύλου ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων διάρκειας. Στη ανακοίνωσή της αναφέρει:

“Με τα νέα μας διαρκείας θέλουμε να στείλουμε ένα σαφή μήνυμα στον κόσμο του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ, ότι τον θέλουμε δίπλα μας σ’ αυτήν την δύσκολη προσπάθεια που θα κάνουμε φέτος στην football league 2.

Η χαμηλή τιμή στα εισιτήρια διαρκείας σε σχέση με την κοινωνική και οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι θέλει να δείξει στον κόσμο μας ότι τον θέλουμε δίπλα μας σαν παρουσία και όχι για το οικονομικό αντίτιμο που θα μας προσφέρει.

Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 50€ και αν αναλογιστεί κανείς ότι θα δώσουμε τουλάχιστον 15 εντός έδρας αγώνες το ποσό ανά αγώνα είναι κάτι παραπάνω από 3€.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδό μας για να χαρούμε την παρουσία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της football league 2.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 16/8/2013 από τα μέλη της διοίκησης αλλά και από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Η είσοδος στο γήπεδο για τα παιδιά είναι δωρεάν.

Ευχαριστούμε πολύ το πρακτορείο ΟΠΑΠ «ΜΠΑΛΤΟΥΒΑΝΟΣ» για την προσφορά του στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Α.Σ. Ερμής και ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Κώστα Βοριατζίδη για την προσφορά του στον αθλητικό εξοπλισμό της ομάδας.

Τέτοιες κινήσεις μας κάνουν ποιο δυνατούς για να συνεχίσουμε και ευελπιστούμε πως θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις από τους επιχειρηματίες της περιοχής μας”.