Κουλούρα: Δυο νίκες στην Θεσσαλονίκη

| |

Δυο νίκες σημείωσαν τα τμήματα υποδομής της Κουλούρας που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα Κ17 και Κ16 της ΕΠΣ Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη). Η ομάδα Κ17 κέρδισε 2-0 την αντίστοιχη του Άρη ενώ η Κ16 τον ΠΑΟΚ Κυμίνων με 0-4.

Άρης – Κουλούρα 0-2

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Ειδικού Ομίλου για το πρωτάθλημα Κ17. Τα τέρματα της Κουλούρας σημείωσαν ο Κεσόγλου στο 20′ με σουτ από πλάγια και στο 18′ του Β’ μέρους ο Γεωργιάδης με σουτ.

ΚΟΥΛΟΥΡΑ: (Καρύδας) Σακαλής, Παπαδόπουλος, Παντέλογλου, Παρσόπουλος, Νεστορόπουλος, Ασλαμπάλογλου, Τσουλχάι, Γκελοσάνι, Νικολόπουλος, Παντέλογλου Α., Κεσόγλου. Στο β΄μέρος έπαιξαν και οι Γεωργιάδης, Κάσα, Αθανασιάδης, Χουλουϊλίδης.

ΠΑΟΚ Κυμίνων – Κουλούρα 0-4

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 8ου Ομίλου για το πρωτάθλημα Κ16. Τα τέρματα της Κουλούρας σημείωσαν ο Τερζής στο 24′ με σουτ και ο Ταραμονλής στο 38′ με κεφαλιά, στο πρώτο μέρος ενώ στην επανάληψη σκόραρε ο Σαρκατζής στο 15′ και στο 20′ με σουτ. Ο Σαρκατζής είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος.

ΚΟΥΛΟΥΡΑ: (Παυλίδης) Πέρρε, Μπακαλίδης, Δημούλτσης, Τερζής, Τζιλόπουλος, Παυλίδης, Παπαδόπουλος, Σαρκατζής, Ταραμονλής, Τσιρίδης, Ράμα. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι: Τζιβάρας, Σαμαράι, Πράγιας, Καρατζάς, Βαρύτιμος.

Προηγούμενες

Επέστρεψε στις νίκες το Μακροχώρι

Νέα νίκη για τα κορίτσια της Αγίας Βαρβάρας

Επόμενη