Κορυφή με νίκη στη Νεοκαισάρεια η Νάουσα

| |

Μόνη πρώτη στην βαθμολογία βρέθηκε η Νάουσα μετά τη νίκη της στη Νεοκαισάρεια και το ρεπό των Λευκαδίων. Η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και δίκαια κέρδισε με 1-3.

Στο πρώτο μέρος η Νάουσα άνοιξε το σκορ στο 23′ όταν μετά από πάσα του Ιορδανίδη, ο Πιπινίκας έγραψε το 0-1. Στο 32′ ο Γασπαράτος έκανε την μπαλιά και ο Πιπινίκας πάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 53′ ο Γασπαράτος έκανε το 0-3, σφραγίζοντας την νίκη της ομάδας του. Στο 67′ ο Ιορδανίδης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Γρατσάνης υπέδειξε το πέναλτι και απέβαλε με κόκκινη τον παίκτη της Νάουσας. Ο Μπαγκέας ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε την μπάλα. Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν ένα γκολ, εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα. Στο 71′ ο Παυλίδης από πάσα του Μπαγκέα κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 2′ με τον Μπαγλαρίδη.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Δημήτρης Παπούλας): Καρασκόρδας, Μπαγκέας, Καπασακαλίδης, Θα,νόπουλος, Μπαγλαρίδης, Παυλίδης, Γελαδαρης, Ευαγγελόπουλος (63′ Μπέης), Κλιάνης, Μπεκιάρης, Κοτσιαρίδης (46′ Λαζαρίδης)

ΝΑΟΥΣΑ (Βασίλης Αργυρίου): Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Αργυρίου Γρ., Πέικος, Περηφανόπουλος, Μπουλγουρίδης, Καραμεταξάς, Ιωαννίδης (65′ Κωνσταντινίδης), Πασχάλης, Πιπινίκας (77′ Αργυρίου Π.), Γασπαράτος (85′ Καραλιόπουλος)

Προηγούμενες

Αεράτη ήταν η Ένωση

Οικογενειακή ατμόσφαιρα

Επόμενη