Κλείνει το ρόστερ της Μελίκης

| |

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Φιλίππου στο Δημοτικό Στάδιο Μελίκης με την συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών, ενώ ολοκληρώνεται σιγά σιγά και το ρόστερ. Μετά τις προσθήκες των Πασχάλη Μελιόπουλου (23 ετών-μεσοεπιθετικός) από τη Νέα Ζίχνη Σερρών και Λουμάνι Ρομάριο (17 ετών-μεσοεπιθετικός) από τη Νέα Έφεσο Πιερίας και την προώθηση από την Ακαδημία των Μαμουτόπουλου Φίλιππα(15 ετών-επιθετικός),Ντόβα Κώστα (15 ετών-τερματοφύλακας), Παρσόπουλου Βαγγέλη (14 ετών-αμυντικός), Μπιτόπουλου Γιώργου (14 ετών-μέσος) και Καραγκιοζόπουλου Θοδωρή (14 ετών-αμυντικός), δύο ακόμη μεταγραφές ολοκληρώθηκαν για το Φίλιππο.

Πρόκειται για τον Αργυρόπουλο Δημήτρη (22 ετών-αμυντικός) από τον Αιγινιακό και Καψάλη Μπάμπη (37 ετών-τερματοφύλακας) από τον Π. Πρόδρομο,ο οποίος θα έχει και ρόλο προπονητή στην Ακαδημία, με έμφαση στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Απομένει πλέον η προσθήκη ενός νεαρού αριστερού μπακ-χαφ, που συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και περιμένει την αποδέσμευση του από την προηγούμενη ομάδα του για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στο Φίλιππο. Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί στις 4 Αυγούστου (Σάββατο) στο γήπεδο Μελίκης με αντίπαλο τη νεοφώτιστη στην Α1 Α.Ε. Καψόχωρας. 

Στα υπόλοιπα θέματα, η διοίκηση του συλλόγου βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το γνωστό Κρητικό τραγουδιστή Νίκο Ζωιδάκη,για την πραγματοποίηση συναυλίας στο Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης με πιθανότερη ημερομηνία την Παρασκευή 31 Αυγούστου στο πλαίσιο του πανηγυριού της Μελίκης.

Το πρόγραμμα των φιλικών

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων του Φιλίππου Μελίκης: Σάββατο 4/8 :Φίλιππος-ΑΕ Καψόχωρας Τετάρτη 8/8 :Φίλιππος- Π.Α.Ε. Βέροια U20 Σάββατο 11/8:Φίλιππος-Ατρόμητος Διαβατού Δευτέρα 13/8:Φίλιππος-Αγ.Βαρβάρα Σάββατο 18/8:Φίλιππος-Αστ.Αλεξάνδρειας Τετάρτη 22/8:Φίλιππος-ΑΕ Χαρίεσσας

Μόνη κενή ημερομηνία είναι αυτή της 25ης Αυγούστου, στην οποία αναζητείται αντίπαλος Δ’ Εθνικής Κατηγορίας για τη διεξαγωγή ενός δυνατού φιλικού, του τελευταίου πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Προηγούμενες

Έχασε στο Άργος ο Φίλιππος

Τι δήλωσαν Καλτσάς και Μπαργκάν για το ματς της Τούμπας

Επόμενη