Καταγγέλλουν την διαιτησία τα Λευκάδια

| |

Την διαιτησία του Κυριακάτικου αγώνα στην Κύμη καταγγέλει με ανακοίνωσή της η διοίκηση των Λευκαδίων. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

“Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ Λευκαδίων καταγγέλλει ως δόλιο, και εγκληματικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο το διαιτητικό τρίδυμο Κρητικού, Κόκκαλη, Τριάντου,από τον σύνδεσμο διαιτητών Θεσσαλίας, το οποίο κυριολεκτικά «χειρούργησε» την ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα μας με την Κύμη, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, με αποτέλεσμα να διαμορφώσει το άδικο τελικό αποτέλεσμα εναντίον μας.

Οι κύριοι αυτοί καθ΄ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού έσπρωχναν με τα σφυρίγματα τους την Κύμη, μοιράζοντας αφειδώς και αναιτίως κίτρινες κάρτες στους παίκτες της ομάδας μας, αντί των παικτών της Κύμης, που αγωνίζονταν δυνατά, έως αντιαθλητικά.

Το αποκορύφωμα της άθλιας διαιτησίας τους ήταν η αποβολή στο 94ο λεπτό του αγώνα του ποδοσφαιριστή μας Ντίνου Έξαρχου. Εις επήκοον του προέδρου της ομάδας μας κ. Γιάννη Καλαϊτζίδη και του αρχηγού ποδοσφαιριστή μας Μάκη Μισαηλίδη ο κ. Κρητικός δήλωσε ότι έδωσε την κόκκινη κάρτα στον Έξαρχο για να …προφυλάξει, άκουσον, άκουσον, την αποστολή των Λευκαδίων από τους φιλάθλους της Κύμης, ενώ μας τόνισε ότι αν δεν έδινε την κόκκινη κάρτα δεν θα φεύγαμε ζωντανοί από το γήπεδο! Παρά την προτροπή όμως ,τόσο του κ. Καλαϊτζίδη, όσο και του κ. Μισαηλίδη, προς τον κ. Κρητικό να γράψει την , κατά φαντασία, αιτιολογία της αποβολής του ποδοσφαιριστή μας, αυτός εποίησε την νήσσαν και έγραψε στο φύλο αγώνα απροσχημάτιστα ψεύδη”.

Το μόνο που ζητάμε είναι ισονομία από την ΕΠΟ”. 

Προηγούμενες

Με τον διαιτητή τα έβαλε ο Άρης

Βιβλιοπαρουσιαση στην Βέροια

Επόμενη