Καταγγέλλει την διαιτησία η Νάουσα

| |

Από την διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα ανακοινώθηκαν τα εξής: “Η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα καταγγέλλει την σφαγιαστική διαιτησία του διαιτητή Φωτιάδη από τον Σύνδεσμο Σερρών ο οποίος με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του οδήγησε την ομάδα μας σε άδικη ήττα στον αγώνα της με την Κοζάνη. Αγνόησε προκλητικά πασιφανές πέναλτυ , όταν παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας απέκρουσε «δίκην τερματοφύλακα» με τα χέρια την μπάλα πάνω στην γραμμή του τέρματος και τον επέτρεψε να συνεχίσει τον αγώνα, αντί να τον αποβάλλει με κόκκινη κάρτα.

Στην συνέχεια το αριθμητικό πλεονέκτημα που στέρεισαι από την ομάδα μας, το παραχώρησε απλόχερα στην φιλοξενούμενη ομάδα , αφού «έκλεισε τα μάτια» σε αντιαθλητικό μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή της Κοζάνης που οδήγησε στην συνέχεια σε αποβολή ποδοσφαιριστή μας.Η όλη παρουσία του εν λόγω διαιτητή ήταν απαράδεκτη και θα πρέπει τα αρμόδια όργανα της ΚΕΔ να τον απομακρύνουν άμεσα από τους πίνακες των διαιτητών για το καλό του ποδοσφαίρου μας.

Η διοίκηση του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, σεβόμενη την ιστορία του συλλόγου, δηλώνει πως δεν θα ανεχθεί στο μέλλον παρόμοιες διαιτησίες και θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει τα συμφέροντα του συλλόγου”.

Προηγούμενες

Ρεπό έκαναν όσοι έπαιξαν

Αντιπροσωπεία της Βέροιας στο ΚΕΜΑΕΔ

Επόμενη