Καρύδας: Πάμε για τη νίκη

| |

Για το ματς με τον Ατρόμητο μίλησε την Παρασκευή ο προπονητής της Βέροιας Νίκος Καρύδας: «Το Σάββατο παίζουμε σημαντικό παιχνίδι με ομάδα που έπαιξε Ευρώπη και έχει ευρωπαϊκά πρότυπα δουλειάς, σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Χωρίς να υπερεκτιμούμε και να υποτιμούμε, θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη.

Έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας και πάμε για τη νίκη. Θέλουμε την βοήθεια του κόσμου, να νιώσουμε τον παλμό τις εξέδρας για να ζεστάνουμε και τους παίκτες. Εμείς ως ανταμοιβή θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς νιώθει που απέναντι θα βρεθεί ο πρώην συνεργάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς απάντησε ότι χαίρεται που απέναντι θα είναι ένας φίλος και θα προσπαθήσει να του δημιουργήσει προβλήματα στο παιχνίδι.

Για την Βέροια απάντησε ότι στόχος του είναι να δημιουργήσει έναν κορμό, ώστε βάζοντας 4-5 παίκτες κάθε φορά, να μην χάνεται η ταυτότητα της ομάδας και πρόσθεσε ότι όσους δεν παίζουν κάθε φορά, θα προσπαθεί να τους μιλά και να τους εξηγεί. «Κάποιοι θα είναι ευχαριστημένοι και κάποιοι όχι. Ο δρόμος όμως είναι μακρύς και θα χρειαστούν όλοι» σημείωσε.

Προηγούμενες

Καρύδας: “Θέλουμε να επιβάλουμε την φιλοσοφία μας”

Inspor.gr Αθλητική Πύλη της Ημαθίας – Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΚΑΡΥΔΑΣ

Επόμενη