Καρύδας: “Θέλουμε να επιβάλουμε την φιλοσοφία μας”

| |

Τις σκέψεις του για το ματς με τον Πανθρακικό εξέφρασε σε συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Βέροιας Νίκος Καρύδας. “Το προηγούμενο ματς, η χαρά στο ποδόσφαιρο κρατά μια μέρα, και δεν θέλω να αναφερθώ στο ματς με τον ΠΑΣ. Μας μένουν οι τρεις βαθμοί, το πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο μπροστά του.

Σκεφτόμαστε το αμέσως επόμενο ματς, με τον Πανθρακικό, ο οποίος έχει τους δικούς του στόχους, έχει κερδίσει τον ΠΑΟ, έχει απίθανο κόσμο. Δεν υποτιμάτε, ούτε υπερεκτιμάμε τον αντίπαλο. Στόχος μας να επιβάλουμε την δική μας φιλοσοφία μέσα στο γήπεδο. Είμαστε σε καλό δρόμο, αρκεί να είμαστε συγκεκριμένοι σε αυτό που ζητάμε” δήλωσε ο κ. Καρύδας.

Σε ερώτηση για την εικόνα των παικτών, ο κ. Καρύδας σημείωσε: “Βλέπω την εικόνα των παικτών στο γήπεδο και διαπιστώνω ότι όλοι θέλουν να συμμετάσχουν στις χαρές της ομάδας και δείχνουν υπευθυνότητα. Οι παίκτες μπορούν να αλλάξουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Η ψυχολογία είναι συνάρτηση της δουλειάς που γίνεται μέσα στο γήπεδο και όταν συνδυάζεται με θετικά αποτελέσματα είναι ακόμη υψηλότερη”.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά προβλήματα, ο κ. Καρύδας σημείωσε: “Αγωνιστικά, δεν θα είναι οι Ζε Βιτόρ και Τόμας. Προέκυψε πρόβλημα με τον Ιωάννου, δεν είναι σοβαρό αλλά όταν πας για μάχη πρέπει 100% έτοιμοι. Οπότε θα είναι εκτός αποστολής. Ο Τόμας έχει ένα χρόνιο πρόβλημα στην μέση και ταλαιπωρείται. Ο Ζε Βιτόρ, αν τον χρειαζόμασταν πάση θυσία, θα μπορούσε να παίξει, αλλά δεν θα το ρισκάρουμε”.

Αναφορικά με τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς και τις αλλαγές στην ενδεκάδα, ο Νίκος Καρύδας σημείωσε: “Οι προσανατολισμοί στην Κομοτηνή, να επιβάλουμε την δική μας ψυχολογία. Δεν έχω αποφασίσει για τις αλλαγές στην ενδεκάδα”.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο κ. Καρύδας σχολίασε: “Τις αδυναμίες του αντιπάλου, αφήστε να τις εκμεταλλευτούμε εμείς. Η Βέροια έχει ένα ντεζαβαντάζ, ακολουθώντας το πρόγραμμα του Ολυμπιακού. Θα βρίσκει απέναντι ομάδες που έπαιξαν κι έχασαν από τον Ολυμπιακό”.

Σε ερώτηση για την πρόσκληση του Κάρλος Κόστλι στην Εθνική, ο κ. Καρύδας απάντησε: “Καλή η πρόσκληση στην Εθνική του Κόστλι, διότι είναι επιπλέον κίνητρο η Εθνική για κάθε παίκτη. Είναι μόνο η ταλαιπωρία που θα υποστεί”.

Προηγούμενες

Καρύδας: Μόνο νίκη

Καρύδας: Πάμε για τη νίκη

Επόμενη