Καρλίνο: Δύσκολο το ματς με ΟΦΗ

| |

Αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα είναι οι παίκτες της Βέροιας. Παρά την αγανάκτηση που τους προκάλεσε η διαιτησία στο ματς με τον Άρη, έχουν βάλει τα κεφάλια κάτω και προετοιμάζονται για το ματς με τον ΟΦΗ. “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάμε εκεί μετά από αρνητικά αποτελέσματα και θα πρέπει να κερδίσουμε για να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση” δήλωσε στο Inspor ο Κάρλος Μενέντεζ ή Καρλίνο.

Ερωτηθείς για τις απουσίες που προκλήθηκαν από τις αποβολές, ο Καρλίνο τόνισε: «Δεν μας ανησυχεί αυτό. Έχουμε ένα μεγάλο και ισορροπημένο ρόστερ. Στον πάγκο υπάρχουν καλοί παίκτες έτοιμοι να μπουν και να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Σε ερώτησή μας για την διαιτησία της Δευτέρας κόντρα στον Άρη σημείωσε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους διαιτητές. Πιστεύω ότι είναι άσκοπο να μείνουμε στις αποφάσεις τους, αλλά είναι γεγονός ότι έγιναν σημαντικά σφάλματα που επηρέασαν το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην δουλειά μας, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τη βελτίωση της Βέροιας».

Προηγούμενες

Συμβολική διαμαρτυρία των φίλων της Βέροιας

Τυριακίδης: Πρέπει να είμαστε τέλειοι στην Καστοριά

Επόμενη