Καντιμοίρης: «Έχουμε παίκτες και ικανότητα για να σωθούμε»

| |

Στην πεποίθηση ότι η Βέροια έχει και τους παίκτες, αλλά και την ικανότητα για να παραμείνει στην κατηγορία εξέφρασε ο Γιώργος Καντιμοίρης μιλώντας στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6. 

Ο τερματοφύλακας της «βασίλισσας του βορρά» αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ακόμη δεν γνωρίζουν πόσες ομάδες θα πέσουν, τονίζοντας πως αυτό επηρεάζει την ψυχολογία τους. 

Ωστόσο, ο 32χρονος γκολκίπερ δήλωσε πως δεν κοιτάζουν τη ζώνη υποβιβασμού, αφού στόχος τους είναι να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν για να ξεφύγουν από αυτή. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα: 

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Δεν ήταν εύκολη η αναμέτρηση. Μπήκαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό, όμως έβαλε ένα γρήγορο γκολ. Εμείς θέλαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Σίγουρα όμως υπάρχει πίεση για βαθμούς, ψάχνουμε ακόμη και τον έναν της ισοπαλίας». 

Για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έχει πλεονεκτήματα στην επίθεση ξεκινά την οργάνωσή του από πίσω και οι παίκτες του ανεβαίνουν πολύ ψηλά. Είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα εμείς από την άμυνα βλέπαμε πολλές κινήσεις. Έχει βελτιωθεί και φαίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Φυσικά υπάρχουν αδυναμίες και αυτές προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε». 

Για τη Βέροια: «Τώρα κοιτάμε τη συνέχεια. Σίγουρα έχουμε τις ικανότητες να μείνουμε στην κατηγορία. Κοιτάζουμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, τώρα έχουμε μπροστά μας τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι με τους παίκτες και τις ικανότητες που έχουμε θα μείνουμε στην κατηγορία. Το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε πόσες ομάδες θα πέσουν δεν βοηθάει καθόλου την ψυχολογία μας. Δεν κοιτάμε τα σενάρια υποβιβασμού, αλλά να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς και να μείνουμε». 

Για το όριο υποβιβασμού: «Ακόμη είναι νωρίς, δεν είναι εύκολο να πούμε ποίο θα είναι το όριο. Οι διαφορές είναι μικρές και σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι ακόμη δεν ξέρουμε πόσες ομάδες θα πέσουν. Για αυτό στόχος μας είναι να ξεφύγουμε από τη ζώνη του υποβιβασμού». 

Για τη φάση του πέναλτι: «Ήταν δύσκολη φάση και είναι στην κρίση του διαιτητή. Σαν κίνηση δείχνει να είναι πέναλτι, αλλά η συγκεκριμένη φάση είναι δύσκολη γιατί φαίνεται η κίνηση». 

Για τον Μπεργκ: «Τον αντιμετώπισα για πρώτη φορά στη χθεσινή αναμέτρηση. Δείχνει μεγάλη κλάση ποδοσφαιριστή. Στο πρώτο γκολ θα μπορούσε να το τελειώσει μόνος του, αλλά είδε την κίνηση του συμπαίκτη του και του έδωσε την μπάλα». 

Προηγούμενες

Μέση

Lorem ipsum I

Επόμενη