Καλτσάς: «Συγκέντρωση και πειθαρχία»

| |

Απόλυτα συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι σε ότι τους ζητήσει ο προπονητής τους θα πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας κόντρα στον Παναθηναϊκό όπως δήλωσε ο Νίκος Καλτσάς στο novasports.gr.

«Σίγουρα όταν δεν παίζει δεν είναι καλά. Τώρα τελείωσε η τιμωρία μου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου για να πάρουμε κάτι θετικό», δήλωσε αρχικά ο Καλτσάς.

Για το πώς περιμένει το παιχνίδι: «Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και να έχεις 100% πειθαρχία σε αυτά που θα σου πει ο προπονητής για να μπορέσεις να πάρεις κάτι θετικό».

Για το πώς περιμένει τον Παναθηναϊκό: «Είναι μία καλή και δουλεμένη ομάδα. Έχει πολύ καλούς παίκτες και έμπειρους και νέους και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».

Για τις καλές εμφανίσεις της Βέροιας από τη στιγμή που ήρθε ο Ντόστανιτς: «Έχουμε δουλέψει σκληρά όλες αυτές τις ημέρες που είναι ο κύριος Ντόστανιτς εδώ και καθημερινά προσπαθούμε να καταλάβουμε τη νοοτροπία που θέλει να περάσει στην ομάδα και για αυτό υπάρχει αλλαγή στην εικόνα μας».

Προηγούμενες

Άνοιξαν τα εκδοτήρια της Βέροιας

Ο Μοκάκε αντί του Κάντι στην Λαμία

Επόμενη