Καλτσάς: «Μπορούσαμε τη νίκη»

| |

Την άποψη πως αν είχε ευστοχήσει στο πέναλτι που εκτέλεσε τότε ίσως η Βέροια να είχε πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης εξέφρασε ο Νίκος Καλτσάς με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Πρώτα από όλα θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο της ομάδας για τη φάση του πέναλτι. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη. Αφού καταφέραμε και δεν χάσαμε σε μία τόσο δύσκολη έδρα πιστεύω πως είναι θετικό. Αυτό που μένει είναι να κοιτάξουμε τη συνέχεια, να δουλέψουμε σκληρά και να πάρουμε τα παιχνίδια ένα ένα», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Καλτσά.

Για το λόγο που ζήτησε συγνώμη: «Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι χωρίς να γίνουν πολλές φάσεις από τις δύο ομάδες ήταν το κομβικό σημείο η φάση του πέναλτι, αφού αν είχε μπει το γκολ ίσως να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς».

Για τα θετικά στοιχεία που κρατάνε: «Παίξαμε πολύ καλά αμυντικά αφού καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν. Δημιουργήσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Για το γεγονός ότι βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας: «Σίγουρα θα υπάρχει πίεση γιατί το να βλέπεις τη Βέροια τόσο χαμηλά δεν είναι καλό. Δουλεύουμε σκληρά όπως είπα και πριν για να καταφέρουμε να φύγουμε από τη δύσκολη ζώνη».

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Σιόντης δήλωσε: «Εμείς από το ξεκίνημα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν και από εκεί και πέρα να δημιουργήσουμε δύο τρεις ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν τις εκμεταλλευτήκαμε ωστόσο η ισοπαλία εκτός έδρας είναι ένα αποτέλεσμα θετικό. Στη βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε κάθε πόντος είναι σημαντικός».

Για το γεγονός ότι η Βέροια έπαιξε πιο επιθετικά σε σχέση με άλλες φορές: «Αλλάξαμε κάποια πράγματα, ωστόσο ζητάμε μια σταθερότητα για να μπορέσουμε να βγάλουμε και άλλα πράγματα στο γήπεδο και νομίζω θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα».

Για τις συχνές αλλαγές προπονητών και αν επηρεάζουν την ομάδα: «Σε κάποια κομμάτια επηρεάζουν, ωστόσο εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτό κάναμε και σήμερα».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Υπάρχει πίεση και φάνηκε. Νομίζω ότι έχουμε ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες. Ήμασταν λίγο άτυχοι σήμερα αφού χάσαμε ένα πέναλτι και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες».

Προηγούμενες

Ο Κάμπαξης στο Απόλλων – Βέροια

Απονομή επαίνων στους πρωταθλητές κολύμβησης του ΝΑΣΗ

Επόμενη