Καλτσάς: Κυνηγούσα πολύ καιρό το βραβείο

| |

Το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 24ης αγωνιστικής παρέλαβε ο Νίκος Καλτσάς της Βέροιας που απέσπασε το 90% των ψήφων. Την απονομή έκανε ο Βασίλης Ζουμπουλίδης, υπεύθυνος της ομάδας των Νέων. 

Σε δήλωσή του ο Βασίλης Ζουμπουλίδης χαρακτήρισε τον Καλτσά υπόδειγμα για τους νεαρούς παίκτες. Ο Νίκος Καλτσάς από την πλευρά του αφιέρωσε την διάκριση στην οικογένειά του κι ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν. “Για να καταφέρεις κάτι τέτοιο, χρειάζεσαι να έχεις δίπλα σου και τους συμπαίκτες σου. Μπήκα ως αλλαγή, κατάφερα να ανταπεξέλθω και να κάνω αυτά που μου ζήτησε ο προπονητής μου και να πάρω το βραβείο. Το κυνηγούσα πολύ καιρό το βραβείο και μέσα από σκληρή δουλειά το κατάφερα”.

Για το ματς με τον ΟΦΗ ο Νίκος Καλτσάς είπε: “Πρέπει να σκήψουμε όλοι τα κεφάλια και να δουλέψουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε το δύσκολο ματς με τον ΟΦΗ, για να μην πετάξουμε στα σκουπίδια τις νίκες που κάναμε με Ξάνθη και Άρη. Ο ΟΦΗ είναι μια ιστορική ομάδα και το παιχνίδι είναι δύσκολο. Αν η ομάδα μου είναι συγκεντρωμένη θα τα καταφέρει”.

Προηγούμενες

Ενοχλήσεις ένιωσε ο Ολαϊτάν

Σε δυο γκρουπ η προπόνηση της Βέροιας

Επόμενη