Καλτσάς και Καλογέρης: Δεν μας ικανοποιεί το 0-0

| |

Απογοητευμένοι ήταν από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας Καλτσάς και Καλιγέρης. Και οι δύο σε δηλώσεις τους μετά το ματς τόνισαν ότι η πολυπρόσωπη άμυνα των Κρητικών δεν τους επέτρεψε να σκοράρουν και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Νίκος Καλτσάς δήλωσε: «Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Θέλαμε τη νίκη για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την παραμονή αλλά δεν τα καταφέραμε. Είχαμε την κυριαρχία σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, απειληθήκαμε ελάχιστες φορές από τον ΟΦΗ ενώ εμείς δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε όμως να τις αξιοποιήσουμε και μείναμε στο 0-0. Προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα του ΟΦΗ, ο οποίος κάθισε πίσω και με τους 11 ποδοσφαιριστές, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα πρέπει να είμαστε στην συνέχεια πιο αποτελεσματικοί, για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο, ενώ ενδιάμεσα έχουμε και το ματς του κυπέλλου με τον Πανθρακικό, στο οποίο θα πάμε να παλέψουμε για την πρόκριση».

Ο Αλέξης Καλογέρης τόνισε: “Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Με βάση την εμφάνισή μας δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Ήταν μια χρυσή ευκαιρία να ξεφύγουμε από αυτές τις θέσεις και να κάνουμε ένα άλμα. Δυστυχώς, ο αντίπαλος κλείστηκε πίσω και δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε την πολυπρόσωπη άμυνα. Δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ από στημένη φάση και ήρθε αυτό το 0-0. Συνεχίζουμε, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πάμε να πάρουμε ότι χάσαμε σήμερα”. 

Προηγούμενες

Κλείνει Ντούσερ

Έχασε η Μικτή Παίδων

Επόμενη