Καλτσάς: «Θέλουμε τη νίκη, αλλά…»

| |

Ο Νίκος Καλτσάς με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports τόνισε πως πρωταρχικός στόχος για την Βέροια στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι η νίκη, ωστόσο και παραδέχτηκε πως και η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα.

«Σίγουρα έχουμε πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πιστεύω ότι θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη και να βρει η ομάδα σταθερότητα», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Καλτσάς.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:
«Θέλουμε μόνο τη νίκη. Μπορεί να μην καταφέρουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αφού και η ισοπαλία είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα ετοιμαστούμε τις επόμενες ημέρες και πιστεύω να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το πώς περιμένει το συγκεκριμένο ματς:
«Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί και ο Απόλλωνας προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Είναι μια σκληρή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Για το πώς βρίσκεται η Βέροια κυρίως ψυχολογικά:
«Σίγουρα η ψυχολογία μας δεν είναι η καλύτερη γιατί στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια ενώ ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο αδικηθήκαμε από το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω στο κυριακάτικο ματς να κερδίσουμε για να είμαστε και πάλι καλά». 

Προηγούμενες

«Το ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη»

Παπανώτας: Μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα

Επόμενη