Καλπάζουν οι κορασίδες του Ποσειδώνα

| |

Ο καλπασμός συνεχίζεται για τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας που πραγματοποίησαν μία ακόμη πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχαν την ένατη (9η) κατά σειρά νίκη τους στο γήπεδο του Ίκαρου Έδεσσας. Ήταν ένα εύκολο απόγευμα, ο προπονητής του Ποσειδώνα έδωσε πολύ χρόνο στις εφεδρείες που και αυτές πιστοποίησαν την αξία τους προς μεγάλη χαρά των τεχνικών της αμάδας. Τα σετ: 19-25, 20-25, 15-25.

Απομένει μία ακόμη αγωνιστική για το τελικό πρωτάθλημα που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια ομάδα κορασίδων της ΕΣΠΕΜ. Αναμενόμενοι αντίπαλοι του Ποσειδώνα, οι πρωτοπόρες ομάδες των άλλων δύο ομίλων Πιερικός Κατερίνης και Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών.

Το ερχόμενο Σάββατο 24/11 η ομάδα του Ποσειδώνα αγωνίζεται στο κλειστό του Προμηθέα με τον Πήγασο Κοζάνης στις 3 μμ, στο τελευταίο παιχνίδι του Γ’ ομίλου.

Από την ομάδα της Βέροιας διακρίθηκαν οι: Μπέλλα Ιωάννα, Κιρμανίδου Μαρία, Τσακελίδου Κωνσταντίνα και Τσίπα Ελισσάβετ.

Σύνθεση: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Κιρμανίδου Μαρία, Μπέλλα Ιωάννα, Τσιάμη Φρίντα, Ζησιού Κορνηλία, Ιωακειμίδου Ρωξάνη, Παπαδημητρίου Αθηνά (αρχική εξάδα), Τσακελίδου Κωνσταντίνα, Μούμου Νικολέττα, Λίκα Άννα, Τσακελίδου Κωνσταντίνα, Σεραφείμ Φρόσω και Τσίπα Ελισσάβετ (libero).

Προηγούμενες

Εγγραφές στα τμήματα τένις των Εκπαιδευτηρίων Βέροιας

Ο ΟΑΒ στο 5ο Ενωσιακό πρωτάθλημα τένις

Επόμενη