Καλαϊτζίδης: Χάσαμε χρυσή ευκαιρία

| |

Χαμένη ευκαιρία χαρακτήρισε την ισοπαλία που παραχώρησε στον ΟΦΗ η Βέροια, ο τεχνικός της Ημαθιώτης ομάδας Δημήτρης Καλαϊτζίδης, εννοώντας ότι με τη νίκη έφτανε μια ανάσα από την παραμονή. Στις δηλώσεις του είπε:

«Μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, εκτιμήσαμε ότι στα παιχνίδια με Ξάνθη, Άρη και ΟΦΗ, έπρεπε να πάρουμε 5-6 βαθμούς. Ευτυχήσαμε στα δυο πρώτα παιχνίδια, να πάρουμε έξι βαθμούς, και σήμερα είχαμε την χρυσή ευκαιρία να κερδίσουμε και να πλησιάσουμε τον στόχο μας. Πιστεύω ότι θα χρειαστούμε άλλες δυο νίκες. Στο σημερινό παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που βγάζει γρήγορες αντεπιθέσεις κινδυνεύσαμε μόνο μια – δυο φορές. Επιθετικά δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου νωρίς γιατί μετά ο αντίπαλος οργανώνεται. Ο αγώνας συνεχίζεται. Η προσπάθειά μας, γίνεται στον χειρότερο αγωνιστικό χώρο της λίγκας. Αντιμετωπίζουμε και άλλα προβλήματα, όπως για παράδειγμα το ότι δεν έχουμε ζεστό νερό να κάνουν μπάνιο οι παίκτες».

Σε ερώτηση γιατί έβγαλε τον Καλτσά και αν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση Μοκάκε, ο κ. Καλαϊτζίδης είπε ότι ο Μοκάκε μπήκε στην θέση του Καλτσά για να έρθει πιο πίσω ο Ολαϊτάν και να του δίνεται η ευκαιρία να χτυπά κατά μέτωπο την αντίπαλη άμυνα. Από την απόδοση του Μοκάκε δεν έμεινε ευχαριστημένος.

Πετράκης: Σημαντικός ο βαθμός

Σημαντικό χαρακτήρισε τον βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο ΟΦΗ στην έδρα της Βέροιας, στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Πετάκης. Μάλιστα, σύμφωνα με τον 53χρονο προπονητή για εκείνον και τους παίκτες του οι πέντε αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι «τελικοί».

«Ήταν ένα πάρα πολύ σπουδαίο παιχνίδι τόσο για εμάς όπως και για την Βέροια. Δεν μπήκαμε όπως θα έπρεπε στο παιχνίδι. Η Βέροια είχε κάποιες ευκαιρίες όπως και εμείς. Στο δεύτερο ημίχρονο κινδυνεύσαμε μόνο από τα στημένα και είχαμε δύο πολύ κλασικές ευκαιρίες. Το χρειαζόμασταν αυτό το αποτέλεσμα, ήταν σημαντικό για εμάς. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Ακολουθούν πέντε ακόμα τελικοί για εμάς και θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Τα πράγματα είναι ρευστά και από εβδομάδα σε εβδομάδα μπορούν να μεταβληθούν. Στο τέλος θα γίνει ταμείο. Χάσαμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας, αυτά με τον Ολυμπιακό και τον Πλατανιά και βρεθήκαμε πίσω. Σήμερα παίξαμε με μια ομάδα με ποιότητα, πήραμε τον βαθμό και θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδια και να έχουμε κερδίσει».

Προηγούμενες

Φωτορεπορτάζ από την φιέστα του Φιλίππου

Καλαϊτζίδης: Να παλέψουμε σκληρά για τη νίκη

Επόμενη