Καλαϊτζίδης: Το μυαλό στο πρωτάθλημα

| |

Στην προσπάθεια των παικτών αλλά και στον πραγματικό στόχο που είναι η παραμονή στην Superleague, στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης, μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Βέροιας δήλωσε: «Πετύχαμε δύο νίκες σε δύο αγώνες απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η SKODA ΞΑΝΘΗ για το κύπελλο. Στο τέλος πετύχαμε για πρώτη φορά στην ιστορία της Βέροιας την είσοδο στους «8». Τα παιδιά έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια η οποία εκτιμήθηκε και από φιλάθλους της SKODA ΞΑΝΘΗ στο γήπεδο. Για μας όμως προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα. Την επόμενη Κυριακή υπάρχει ο εξαιρετικής σημασίας αγώνας κόντρα στον Πανθρακικό. Σήμερα χαιρόμαστε γι’ αυτήν την επιτυχία αλλά από αύριο εστιάζουμε στον επόμενο αγώνα που είναι ο πιο σημαντικός μέχρι τώρα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην SKODA ΞΑΝΘΗ.»

Από την άλλη πλευρά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε: «Συγχαρητήρια στην Βέροια που πήρε δίκαια την πρόκριση καθώς ήταν καλύτερη από μας και στα δύο παιχνίδια. Εμείς δεν έχουμε πολύ χρόνο να στεναχωρηθούμε καθώς το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Πλατανιά. Εκτός από τον αποκλεισμό ήρθαν και κάποια προβλήματα τραυματισμών και πρέπει να δούμε πως θα τα αντιμετωπίσουμε. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.»

Προηγούμενες

Με Γκιγιέρμο, Γεωργιάδη στην αποστολή η Βέροια

Καλαϊτζίδης: Τα γκολ από αμυντικές μας παραλείψεις

Επόμενη